• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #276511  autor: pacins
 11 lip 2008, 14:39
Hej, :D
Kupiłem dziś starter z Tak taka za 20zł... było ciężko z starterem (jeden starter, obchodziłem z 50 kiosków. Dodam że mieszkam w Rzeszowie :mrgreen: ) nie zauważyłem przy zakupie... i kupiłem bez tego znaczka extra minuty (był tylko jeden starter)... gdy już przyszedłem do domu otworzyłem to pudełko 8) zobaczyłem jakiś list... i chodzi o to, że nie wiem czy mam go wysłać. Telefon mam swój, nie kupowałem Tak Tak Fon. Chciałem właśnie spytać czy mam ten list wysłać czy nie? :? Wyczytałem, że mam odesłać ten list wciągu 2tyg od zakupienia starteru...

#276513  autor: Prometo
 11 lip 2008, 14:45
pacins pisze:Chciałem właśnie spytać czy mam ten list wysłać czy nie? :? Wyczytałem, że mam odesłać ten list wciągu 2tyg od zakupienia starteru...
To jest karta rejestracyjna, która może być pomocna np. przy wymianie uszkodzonej karty SIM. Jeżeli chcesz to wyślij, a jak nie chcesz to nie wysyłaj. Wybór należy do Ciebie.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#276515  autor: pacins
 11 lip 2008, 14:50
Prometo pisze:
pacins pisze:Chciałem właśnie spytać czy mam ten list wysłać czy nie? :? Wyczytałem, że mam odesłać ten list wciągu 2tyg od zakupienia starteru...
To jest karta rejestracyjna, która może być pomocna np. przy wymianie uszkodzonej karty SIM. Jeżeli chcesz to wyślij, a jak nie chcesz to nie wysyłaj. Wybór należy do Ciebie.
Dzięki :) już rozumiem... wyśle tą kartę i tak za to nie zapłacę (na koszt Ery) :-D

PS: Jeszcze jedno pytanie... jak to z tą promocją? Dostane te SMS jak na starterze nie miałem nic o promocji? :smt010

#276736  autor: derdak
 12 lip 2008, 18:10
jeśłi kupiłeś bez tego znaczka, to możesz mieć pecha-nabyłeś starszy staretr niż promocja. s drugiej strony, liczy się data rejestracji numeru, najlepiej zadzwoń do BOA, przedsatw swoje wątlipwości , myslę że bez problemu dostaniesz smsy bonusowe

#276743  autor: jacguszi
 12 lip 2008, 18:57
Cytat ze strony ery "Pakiet otrzymasz automatycznie bez konieczności aktywacji do każdego startera Tak Tak 20 lub Zestawu Tak Tak z telefonem, jeśli wykonasz pierwsze połączenie między 1 lipca a 31 sierpnia bieżącego roku."
Więc nie ma problemu :wink:

#276816  autor: andiw
 13 lip 2008, 10:56
dokładnie, tylko pierwsze połączenie decyduje o promocji, nalepki sa zupełnie nieistotne,zatem ciesz się 600 darmowych smsów:)