• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#276117  autor: dechomenon
 10 lip 2008, 09:39
nic nowego się nie szykuje, ile masz simów na firme? jak masz 8-9- to jest fajna promocja...nie publikowana w massmediach :)

#276122  autor: Kaczy
 10 lip 2008, 10:12
A mi się coś po uszach obiło o taryfach dla biznesu na takich zasadach jak nowe taryfy w Plusie dla osób prywatnych (czyli rozliczanie minutowe).

...::: Made for loneliness :::...

#276172  autor: the_neptun
 10 lip 2008, 13:11
dechomenon pisze:nic nowego się nie szykuje, ile masz simów na firme? jak masz 8-9- to jest fajna promocja...nie publikowana w massmediach :)
tylko 3, wiec niestety :/
Kaczy pisze:A mi się coś po uszach obiło o taryfach dla biznesu na takich zasadach jak nowe taryfy w Plusie dla osób prywatnych (czyli rozliczanie minutowe).
mi bardziej podoba sie tani pakiet 100/250MB ;p dosc smieszne, bo taryfy firmowe transmisje danych maja drozsza :O

moze znasz jakas zprzyblizona data publikacji??

#276182  autor: Prometo
 10 lip 2008, 13:41
dechomenon pisze:nic nowego się nie szykuje, ile masz simów na firme? jak masz 8-9- to jest fajna promocja...nie publikowana w massmediach :)
Kapitalna :?:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#276189  autor: dechomenon
 10 lip 2008, 14:15
Prometo pisze:
Kapitalna :?:
w sumie jak firma ma ileś tam simów to zawsze ma inne warunki, bo wtedy promocje buduje się pod firme:) tak jak z wszystkim, jeśli masz flote 200aut w firmie, to nie bedziesz ich kupował w tej cenie jaka jest przeznaczona dla firm co mają 10aut :)

#276283  autor: the_neptun
 10 lip 2008, 19:58
a wracajac do tematu Panowie?? czy w ogole w najblizszym czasie pojawi sie cos nowego?? taryfy, promocje, telefony, cokolwiek?? nic nie wycieklo :P??

pozdrawiam

#276372  autor: dechomenon
 10 lip 2008, 23:12
no nic kolego...a jaki telefon nowy Ciebie interesuje ? jakiś HTC? BB? co byś chciał ?

#276423  autor: the_neptun
 11 lip 2008, 08:09
dechomenon pisze:no nic kolego...a jaki telefon nowy Ciebie interesuje ? jakiś HTC? BB? co byś chciał ?

posiadam toske g900 i jestem zadowolony ze sprzetu jako pda... ale jako phone?? niekoniecznie :p

chcialem 6120c gdyz jako telefon bylby idealny dla mnie, ale zapasy magazynowe sie wyczerpaly :/ jedynym mozliwym aktualnie telefonem jest e51, ale ma kilka wad...

se g900 wydaje sie byc ciekawa pozycja jako telefon, ma to czego w tosce mi brakuje :)