• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #274908  autor: piwosz
 04 lip 2008, 02:33
mam mały problem z lampą błyskową w moim telefonie. podczas robienia zdjęć raz działa a raz nie. to nie kwestia ustawień, sprawdzałem. podejrzewam przyczynę, telefon ostatnio dość często lądował na glebie, być może się coś poluzowało na stykach :lol:
jak myślicie?? wie ktoś jak jest zamontowana lampa w tym modelu?

mam też pytanie, słyszałem że w łodzi zamknęli salon firmowy nokii (PULSAR na Piotrkowskiej) :( gdzie teraz jest o ile jest salon nokii w łodzi?? i gdzie z ewentualną reklamacją mam się udać w tym mieście?? :smt011

i czy jak stwierdzą że lampa ma jakieś mechaniczne uszkodzenie(typu "poluzowany lut" :smt005 ) to czy naprawią... aha, cały czas nie byłem z zacinającym się klawiszen numer 3, więc moja lista usterek się wydłuża...

:occasion5:

#274912  autor: dechomenon
 04 lip 2008, 03:41
piwosz zawsze ciebie uważałem za logicznego usera, jeżeli uszkodzenie mechanicze z winy usera to na prawdę nie naprawią tak to już jest.

#275110  autor: piwosz
 05 lip 2008, 14:45
no dobra, wiem jak to z nimi jest, czyli jest zagrożenie że mi mogą anulować gwarancje z tego powodu?

jak z tym salonem nokii w łodzi, jest jakiś??

[ Dodano: 2008-07-05, 14:50 ]
a nic nie będe z telefonem roibił. działa, zdjęć nie robie, a nie mam chwilowo kasy na inny.

:occasion5:

#275227  autor: Dideq
 06 lip 2008, 11:30
Naprawią ale za kasę. :) Spróbuj w M1, tam tez jest salon :)

Pozdro.