• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #273646  autor: simeone
 25 cze 2008, 23:09
np w mixie 35zl i czasie trwania umowy 30m nokia 3110 kosztuje 49zl nie 149, do tego darmowe starter ze 12ozlotymi na wykorzystanie.. czy ktos sie zaopatrywal sie unternetowo i mial jakies problemy. bo jakos rozowo to wyglada :?:

wx

#273719  autor: thonka
 26 cze 2008, 17:13
czy ja wiem czy tak rozowo? dla mnie zadna rewelacja placic przez 30 miesiecy 35zl i jeszcze dodatkowo 50zl za taki telefonik...
nowy w sklepie to 300zl-350zl.
nie od dzisiaj wiadomo, ze orange ma drogie telefony.

sama oferta ujdzie w tloku. 35zl za 60 minut, do tego jako bonusy 180min w sieci w weekendy i 400sms w orange to nie tak najgorzej.
tylko cena telefonu niebardzo.

moze warto przyoszczedzic, telefon kupic sobie samemu, a w sklepie internetowym wybrac opcje bez telefonu?
daja przez 24 miesiace 52,5zl, a placisz 35zl (ok. 90minut). no i wtedy umowe masz na 24 miesiace, a nie 30. 2 bonusy pozostaja nadal.

a jak 50zl za duzo do wykorzystania to zawsze jest opcja za 25zl gdzie bez telefonu daja 37,5zl (ok. 60min.). umowa na 24 miesiace. tylko 1 bonus wtedy jest.

jakby nie bylo 10zl miesiecznie x 24miesiace + te 50zl za telefon wychodzi jak nic 290zl, a za tyke to jest wiele telefonow podobnych do tej 3110.
tylko pol roku mniej bujasz sie z orange, a wiazanie sie z operatorem na 30 miesiecy to nie jest najlepszy pomysl.

z ciekawosci chcialem zobaczyc ile sobie zycza za ten telefon przy 24 miesiacach, ale skopali sklep przez te nowe taryfy i co sie wybierze kwote zobowiazania, to i tak wraca do 30m-cy i 35zl... choc podejrzewam, ze bandyckie 150zl...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#273741  autor: Kaczy
 26 cze 2008, 18:42
Tutaj , tutaj i tutaj możesz poczytać opinie o sklepie internetowym Orange.

Zamykam.

...::: Made for loneliness :::...