• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #273629  autor: pitek111
 25 cze 2008, 15:08
Witam! Mam do Was pytanie. Nie znalazłem na nie odpowiedzi. Chodzi mi o to czy da się usunąć filmiki z odtwarzacza wideo NIE usuwając ich z pamięci telefonu? A jeśli się da, to jak? Chodzi mi o to, że, na przykład, w folderze XYZ mam filmik ABC. W odtwarzaczu wideo jest ten filmik ABC. Czy właśnie da się zrobić żeby odtwarzacz nie pokazywał filmiku ABC? :roll:

#273630  autor: Marek
 25 cze 2008, 15:32
tak, da się :) nie jest to skomplikowane, potrzebny jest kabel i komp. Bierzemy ten twój filmik ABC który nie ma się wyświetlać w odtwarzaczu wideo, wycinamy go z folderu wideo i wklejamy do folderu other (inny) na karcie pamięci bądź pamieći telefonu. Po tej operacji filmik ABC nie będzie się wyświetlał w odtwarzaczu wideo :) niestety nie ma możliwości samodzielnego przeniesienia pliku do folderu inne z poziomu telefonu. filmiku nie będzie się dało pauzować ani przewijać (można odtworzyć na pełnym ekranie), można zainastalować jakiś odtwarzacz wideo w javie aby pozbyć się tego problemu

#273631  autor: pitek111
 25 cze 2008, 15:43
o! wielkie dzięki :D na taki pomysł bym nie wpadł ^^ oczywiście mam kabel ^^ jeszcze raz dzięki za pomoc :)

EDIT: Temat można zamknąć. :twisted: