• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #272742  autor: Gelo555
 21 cze 2008, 00:44
witam,

mam pytanie do posiadaczy k550i, jak u Was działa klawisz "*". Dostałem telefon kurierem z przedłużeniem umowy. Wszystko byłoby ok, tylko klawisz gwiazdki ma słabe kliknięcie, a raczej brak kliknięcia przy wciskaniu, w porównaniu do reszty klawiszy. Porównywałem z innym k550i i tam wszystkie klawisze mają wyraźne i takie samo kliknięcie. Inny k550i ma tez podobno tak jak u mnie, ale nie mogę niestety osobiście sprawdzić. Niby nic, bo klawisz działa, ale jest to dla mnie mocno irytujące :). Dodatkowo środkowy klawisz w dpadzie jest troszkę wyżej niż w tym co porównywałem, co troszkę przeszkadza. Wiem że to w chinach robione, ale myślałem że SE ma lepszą kontrolę jakości :) Na pocieszenie, w obu nowych se nie blokują się klawisze jak wciśnie się spust migawki. Jak myślicie, reklamacja coś da? Ew. zawsze pozostaje rozwiązanie aneksu :)

pozdrawiam

#272745  autor: Xy
 21 cze 2008, 02:29
Moj dziala normalnie. Wszystkie przycisko chodza jak nalezy. Jak wcisne aparat to sie wiadome blokuja ;) Ale nie przeszkadza to. D-pad ok ale srodek zaczal sie wycierac. No i peklo mi plastikowe obramowanie przycisku od aparatu. Nie wiem kiedy bo telefixem nie rzucam ani nic. Kilka razy na nim siadlem :oops:
Co do gwarancji to nie zaszkodzi jak sie przejdziesz :) A nuz wymienia Ci na nowy sprzet? ;)
Widze, zes z Lbn. Kiedys byla Era na Krakowskim i tam wszystko zalatwiali na gwarancji (a nawet wiecej). Nie wiem gdzie sie przeniesli ale jesli ludzie sa ci sami to nie bedziesz mial wiekszych klopotow :)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71