gomez1982 pisze:Nie kumam was cena za połączenie do innych taniej niż np mam w Plusie.
W plusie za 55 zł masz 90 minut w Orange 100 za 75 w Plusie 120 w Orange 140 tak więc moim zdaniem nie jest źle no i te bonusy dobrze wyglądają.W listopadzie kończy mi się umowa w Plusie i jak tak dalej będzie to może się przeniosę do Orange bo Plus swoja jakością połączeń mnie załamuje.Tyle telefonów co miałem i za każdym razem to samo rwanie rozmów itp a mieszkam nie gdzieś gdzie asfalt zwijają na wieczór ale w centrum miasta.
bo my polacy już tacy jesteśmy, jak by nam nawet dopłacali do tego że dzwonimy to zawsze będą mówic że za mało dopłacają i sie nie opłaca.
Moim zdaniem w obecnych czasach wybiera się sieć z dwóch powodów:
1. Mamy największą ilość znajomych, do których najczęściej dzwonimy w danej sieci i wyjdzie nam najtaniej.
2. Jesteśmy mocno zniechęceni do danego operatora, bo mieliśmy tam abonament i sporo problemów.
Jest jeszcze spora ilość osób które patrzą w której sieci kupią najtaniej telefon bez względu na to czy minuta będzie po 55 czy po 60 groszy, ważne żeby fonik był wypaśny, a że się bądzie mniej dzwoniło bo minuta droga to już nie ważne.