pff pisze:adiq1033 pisze:Rozglądam się za prostym numerem na allegro

Dziękuję za doiformowanie mnie

moja mama cierpliwie i za darmo ze strony Orange zamawia fajne numery (mi np wykombinowała swego czasu taki z datą moich urodzin) więc zacznij od ich strony

Potwierdzam. Ja również ze strony Orange bardzo, ale to bardzo

ładny numer znalazłem. Pamiętam że jak go zobaczyłem [wpisując odpowiednie cyferki

] powiedziałem sobie że nie ważne z jakiej sieci teraz korzystam, to muszę zmienić numer na ten co znalazłem

. Jak będziesz szukał - to jak znajdziesz coś ciekawego to sobie go zapisz np. na kartce, tylko pamiętaj że jak go nie zaznaczysz że chcesz go nabyć to później może on zniknąć [choć nie musi taka sytuacja wystąpić], oczywiście może on następnego dnia powrócić na stronę. Ja tak miałem że jak znalazłem swój mimo że mi się bardzo spodobał, to szukałem szczęścia dalej i za jakąś chwilkę powróciłem do tej kombinacji co chciałem,- patrzę a tu go nie ma... Normalnie się załamałem i nie mogłem sobie darować że go nie zamówiłem. Następnego dnia wszedłem sobie na stronkę i darem losu pojawił się znów i w tym momencie już się nie zastanawiałem!
Zamawiając przez orange.pl dostaniesz oprócz samego numeru:
*120 zł gratis na wszystko w Orange [przy pierwszych 12 doładowaniach kwotą minimum 25zł dostajesz 10zł do Orange]
*1200 SMS-ów przez cały rok do wszystkich sieci [100 SMS-ów miesięcznie do wszystkich sieci za pośrednictwem orangeonline.pl, usługa Multi Box GOLD - za darmo przez okres 12 miesięcy]