Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sieć
Play
A lepiej czekać na nową ofertę czy brać tą bo chyba oferta dla indywidualnych z tego co widzę zmieniła się na gorsze ?tomko111 pisze:Jeżeli interesuje Cię oferta, w której będziesz miał najwięcej minut do wszystkich sieci, polecam Playa.
Jeżeli podpiszesz umowę teraz, załapiesz się jeszcze na starą - aktualną ofertę, która pewnie wkrótce zostanie zmieniona na nową.![]()
Więcej tutaj: http://dlafirm.playmobile.pl/pl/play-dl ... index.html
Jaca87, oczywiście, że lepiej podpisać umowę z tą taryfą, aniżeli z nową, która wejdzie. Z tego co mi wiadomo, to oferta dla firm w Play jest najbardziej konkurencyjna. Jeżeli wyjdzie nowa oferta to zmiany będą dotyczyć na pewno sposobu rozliczania SMSów/MMSów i transmisji danych, tzn, że będą one naliczane PONAD abonament.jaca87 pisze:A lepiej czekać na nową ofertę czy brać tą bo chyba oferta dla indywidualnych z tego co widzę zmieniła się na gorsze ?tomko111 pisze:Jeżeli interesuje Cię oferta, w której będziesz miał najwięcej minut do wszystkich sieci, polecam Playa.
Jeżeli podpiszesz umowę teraz, załapiesz się jeszcze na starą - aktualną ofertę, która pewnie wkrótce zostanie zmieniona na nową.![]()
Więcej tutaj: http://dlafirm.playmobile.pl/pl/play-dl ... index.html
to sa promocje skierowna dla osob ktore beda przenosic numer do play.jaca87 pisze:Pojawiły się jakieś przecieki dotyczące nowej promocji w PLAY DLA FIRM
http://media.netpr.pl/PressOffice/Press ... o?rss=true
niestety nie potrafię stwierdzić która promocja była by dla mnie lepsza proszę o pomoc może ktoś z was mi pomoże nic nie zmieniło się od ostatniego razu tylko zastanawiam się czy podpisać umowę w ten weekend czy zaczekać na nową promocje.
a nie lepiej wezwac konsultanta? w pomaranczach dla firm zabawa zaczyna sie od 5 NOWYCH sztuk w gore, mozna to polaczyc z rateplanem niedostepnym w salonie...Psantic pisze:po pierwsze muszisz ja zarejestrowac
i teraz jesli u nowego operatora ma byc na firme to kafrte rejestrujesz na firme, jesli indy to karte na indy.
pozniej idziesz do salonu i mowisz ze chesz przenies numer (ja wiem jak w play wyglada ta procedura). wypelniasz wniosek o przeniesienie z pelnomocnictwem i tyle(od tego momentu muszisz miec kase na koncie tak zeby sobie mogla era pobrac za oddanie numeru), pozniej czekasz na telefon ze juz mozesz podpisac umowe. Teoretycznie trwa to 7-8 dni ale czasmi nawet na 3 dzien mozna juz podpisac umowe.) czy warto hmm to juz muszisz sam sie okreslic czego chcesz
potrafisz podać szczegły takich ofert od 5 simów w góre ?T-100 pisze:a nie lepiej wezwac konsultanta? w pomaranczach dla firm zabawa zaczyna sie od 5 NOWYCH sztuk w gore, mozna to polaczyc z rateplanem niedostepnym w salonie...Psantic pisze:po pierwsze muszisz ja zarejestrowac
i teraz jesli u nowego operatora ma byc na firme to kafrte rejestrujesz na firme, jesli indy to karte na indy.
pozniej idziesz do salonu i mowisz ze chesz przenies numer (ja wiem jak w play wyglada ta procedura). wypelniasz wniosek o przeniesienie z pelnomocnictwem i tyle(od tego momentu muszisz miec kase na koncie tak zeby sobie mogla era pobrac za oddanie numeru), pozniej czekasz na telefon ze juz mozesz podpisac umowe. Teoretycznie trwa to 7-8 dni ale czasmi nawet na 3 dzien mozna juz podpisac umowe.) czy warto hmm to juz muszisz sam sie okreslic czego chcesz
ciekawie tez sie robi propozycje przedluzen dla "grubszych" klientow...chodzi o uprawnienie do nieco innej promocji
[ Dodano: 2008-06-20, 17:06 ]
ciekawe, tattaka na firme przeciagnalem w 24h do postpaid orange dla firm.
zadzialal po 3 dniach jako pomaranczowy.