Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
a moze zmigruj sobie do NOG, doladuj pod 880 i wroc do OPOP'a... proste nie ?biotyt pisze:To kiepsko, a już się cieszyłem, że odnowie sobie środki bonusowe. Pewnie w Orange POP za dużo tracą w związku z usługą 3po3. Wprowadzają teraz takie kwiatki, a jak na razie nic nie słychać o zmianach w promocji "10% więcej", która rzekomo miała być bardzo atrakcyjna.
NOG = Nowe Orange GO. Promocja doładowania jest tylko dla tej taryfy, aby dostać bonus do doładowania należy na nią zmigrować, a następnie można powrócić np. do Orange POP, Orange Music lub Orange Free na kartę bez utraty zdobytych środków promocyjnych. Niestety powrót na starą taryfę "Nowy POP" nie jest już możliwy.motokitty pisze:sorry, ale co to "NOG"?!!
Stary POP = Nowy Pop - to ten sam plan taryfowy, kwestia nazewnictwa. Do tego planu NIE DA SIE ZMIGROWAC o czym juz było katowane milion razy. Wiec jakos niechce mi sie wierzyc ze udało Ci sie zmigrowac na tą ofertejurak pisze:Można wrócić do nowego POPa, do starej oferty nie ma powrotu. Swoją drogą zrobiłem ten manewr z taryfą.
Nie żałuj utraty "Nowego POPa". Taryfa "Orange POP" jest o wiele korzystniejsza: niższe stawki poza sieć, MMS w cenie SMS-a (20gr/sztuka). Ponad to w pakietach masz 20gr/min do Orange (nie 30gr), SMS-y nadal po 1gr, a dodatkowo 3po3 gdzie za 6 zł miesięcznie aktywujesz 3 numery, z którymi rozmawiasz po 3gr/min (schodzi z konta promocyjnego) oraz masz SMS-y po 1gr. 3po3 nie wyklucza się z pakietem SMS (wszystkie SMS-y do Orange są naliczane z pakietu). Moim zdaniem to dużo lepsza taryfa.tof pisze:Ja podobnie jak jurak zmigrowałem z Nowego POP-a do NOG(...)
U mnie to samo, ze zmianą na NOG poszło szybko, taryfa była w pełni aktywna po kilku godzinach. Przejście spowrotem, czyli na Orange POP, coś czuję nie obędzie się bez problemów. Rano około 10 zleciłem zmianę. Chyba do nich zadzwonię bo nie dość, że muszę czekać tyle czasu to nie zmniejszyli mi stawek w NOG!jurak pisze:(...)NOG aktywował się w parę minut. Teraz czekam już dość długo na aktywację nowego POPa. Dziwne, że dają sobie 48h na zmianę