Mulder pisze:Ja też dostałem. Może będzie 10% więcej do wszystkich sieci

Nie będą to na pewno SMS-y darmowe "ala Simplus" ponieważ te są już w Orange Music, taryfa straciła by sens. Nie spodziewam się 10% do wszystkich sieci, a prędzej np. 30% do Orange do każdego doładowania (bez dotrzymywania okresu 25 dni) z jednoczesnym zaprzestaniem tych ciągłych co tygodniowych promocji z bonusami. Skoro jednak tak to zapowiadają musi być to poważniejsza zmiana i dość atrakcyjna.
Biorąc pod uwagę, że 10% więcej jest czymś w postaci przestarzałego programu lojalnościowego to najbardziej prawdopodobne wydaje mi się jednak, że wprowadzą coś w rodzaju lojalki podobnej jak w PlayKarcie na zasadzie - regularnie utrzymując konto na wychodzące zwiększa się procent bonusu przyznawany do doładowań. Oczywiście wtedy tylko złotówki do Orange, a nabyty próg procentowy przepadał by po przejściu w okres pasywny. Wtedy zabawę trzeba by zaczynać od nowa. Wydaje mi się to logiczne, w zamian za systematyczność mamy pewność, że będziemy dostawać duże i lubiane bonusy, coraz większe w miarę przekraczania wyznaczonych progów, a Orange zysk z doładowań. W końcu chodzi o wyciągnięcie pieniędzy od klientów.
Ma ktoś jakieś inne domysły?