• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 18 z 40
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 40

#268828  autor: bkawa
 30 maja 2008, 10:25
babeo pisze:I gdzie te opowieści z TV, że po studiach to od 5000 w górę? :-D
babeo, takie rzeczy to tylko w erze :wink:

Domowy wyrób nalewek

#268830  autor: gomez1982
 30 maja 2008, 10:26
Kaczy ale taka rozmowa to była z pracodawcą jak byłem na 3 roku bodajże więc jak by nie patrzeć się uczyłem jeszcze.Ale swoją droga i się uczyłem i pracowałem.Wiadomo że pracując uczysz się czegoś nowego.Lepsze określenie to pogłębianie swojej wiedzy oraz zainteresowań lepiej brzmi.

#268871  autor: Vieslav
 30 maja 2008, 13:24
Wysłałem CV do każdego operatora przez neta ale tak dla picu, bo jak to zwykle jest z pracą przez internet - lipa :lol: .

#268872  autor: kamil1221
 30 maja 2008, 13:27
gomez1982 pisze:Kamil masz dobre podejście
Dzięki.

Jakoś muszę zarobić na te studia zaoczne na UŚ ;)

#268988  autor: Qyon
 31 maja 2008, 12:13
Hmm powiem Wam, że ja sam wysyłałem oferty do operatorów wlasnie przez info na stronie opa. Na każdą odpowiedzieli. Wysyłalem generalnie w rejonie swojego województwa, ale z ciekawosci również odpowiedziałem na wiadomosc ofert głownego salonu Orange w Warszawie na Skierniewickiej. Jakie było moje zdziwienie kiedy po 3 dniach zadzwoniła kobieta z zaproszeniem na rozmowe juz kolejnego dnia do Wawy? Grzecznie podziękowałem. Tak jak pisalem wczesniej dostałem oferte własnie z Ery. Wczoraj miałem kolejny proces rekrutacyjny. Ponowna rozmowa z babką z mikroregionu i kierowniczką salonu z Tych. Standardowa rozmowa nt histori przebiegu kariery. Dlaczego rezygnuje z obecnego stanowsika, czemu Era, bla bla ....

Po godzinie 16 zadzwoniła kobieta z centrali PTC z Warszawy i ponownie mnie o to pytała... dodała tylko pytanie o zarobki. Odważnie odpowiedziałem, że od 1600-2000 netto plus premia- powiedziała, ze bedą jeszcze dzwonic i czy moglbym zaczac prace juz od Czerwca. Ciekawe zobaczymy. Tylko wahama się w kwestiach godzin pracy 12h dziennie- kolejny dzien wolny+ soboty, niedziele. Okolo 40h w tygodniu. Prowizja +premia kwartalna. Telefon sluzbowy, zniżki na abo i jakies tam karnety na siłownie, baseny, etc - czyli to co moze zagwarantowac bezposrednia praca u opa.

Pozwolilem sobie dla Was jeszcze wyskrobac kilka ofert moze ktos odpowie :)

http://www.orange.pl/portal/map/map/wor ... Offer=true

Tutaj oferty z Orange.

Play generalnie poszukuje w całej Polsce. Natomiast widzialem, że Plus sporadycznie, ale jest obecnie oferta w firmowce w Katowicach, Era zaś ma sporo ofert u kontrahentów.

Także jest co wybierac tylko trzeba szukac.

Wiadomo apetyt wzrasta w miare jedzenia, ale ja po maturze pracowałem w CC tepsy za 500 zl i nie narzekałem, ale im więcej dostawałem to tymbardziej mi brakowalo :)

#268998  autor: Vieslav
 31 maja 2008, 13:23
Przynajmniej widzę, że przez internet też można :lol: . Koleżanka dostała się do CC Orange, ja niestety spóźniłem się dwa dni :x . Ale jeszcze będę szukał, chociaż w Lublinie to IMO nie mają wielkiego zapotrzebowania. Jedyna nadzieja w Play, który jak zauważyłem coraz to więcej salonów i tych ich wysp tworzy więc może coś się znajdzie.

#269017  autor: roni_
 31 maja 2008, 16:16
Mam może głupie pytanie, ale... czy gdybym złożył podanie o pracę w salonie Orange i jako telefon kontaktowy podał ten z Plusa to czy byłoby to źle widziane? ;D

#269021  autor: kamil1221
 31 maja 2008, 17:06
Wątpię by to miało jakoś negatywnie skutki.

Ja mam numer z play i normalnie podałem go na CV do orange.

#269034  autor: Qyon
 31 maja 2008, 18:14
roni_ pisze:Mam może głupie pytanie, ale... czy gdybym złożył podanie o pracę w salonie Orange i jako telefon kontaktowy podał ten z Plusa to czy byłoby to źle widziane? ;D
Heh nie sądze,że nie. Ja pracując w Orange mam telefon w tej sieci. Składając podanie o prace w Erze podałem mój numer prywatny. Zresztą generalnie polowa moich znajomych z pracy mają telefony u róznych opów i muszą posiadac sluzbowe karty sim aby logowac sie do aplikacji :)

#269039  autor: eraprac
 31 maja 2008, 18:49
Qyon pisze: Po godzinie 16 zadzwoniła kobieta z centrali PTC z Warszawy i ponownie mnie o to pytała... dodała tylko pytanie o zarobki. Odważnie odpowiedziałem, że od 1600-2000 netto plus premia- powiedziała, ze bedą jeszcze dzwonic i czy moglbym zaczac prace juz od Czerwca. Ciekawe zobaczymy. Tylko wahama się w kwestiach godzin pracy 12h dziennie- kolejny dzien wolny+ soboty, niedziele. Okolo 40h w tygodniu. Prowizja +premia kwartalna. Telefon sluzbowy, zniżki na abo i jakies tam karnety na siłownie, baseny, etc - czyli to co moze zagwarantowac bezposrednia praca u opa.
To tak zeby dokladnie wyjasnic.
Premia raczej polroczna. Telefon sluzbowy - na ta chwile to dostalbys SE k550i z mozliwoscia wykupienia go na wlasnosc po 12 mies za 50pln. Do wygadania mialbys 350pln miesiecznie limitu, taryfikowane po ok 60gr za min do innych, 24gr do ery i 20gr sms - czyli dosc duzo rozmow. Dodatkowo masz darmowy pakiet bluconnect 500MB miesiecznie odpalony na karcie. O znizkach na abo nie slyszalem. Zreszta po co to komu jak masz tel sluzb :) Karnety na basen/silownie to ok 500pln na pol roku. W kwestii prowizji to nie mam pojecia.

#269049  autor: yagi
 31 maja 2008, 19:31
eraprac pisze:350pln miesiecznie limitu
Bardzo duzo do wyrozmawiania. Trzebaby sie niezle starac zeby to wydzwonic ;) :smt007

.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2008, 19:10 przez yagi, łącznie zmieniany 2 razy.

#269053  autor: kowcio
 31 maja 2008, 19:45
A ja mam pytanie z ciekawości: Jakie wymagania stawia Play dla osób zainteresowanych pracą u nich? Znalazłem wymagania, które stawia Orange a Play'a nie.

[ Dodano: 2008-05-31, 19:47 ]
Czyżby tylko Wykształcenie: Średnie ogólnokształcące :?: Zero doświadczenia? Ciekawe..

#269063  autor: eraprac
 31 maja 2008, 20:07
yagi pisze:
eraprac pisze:350pln miesiecznie limitu
To pakiet wartosciowy netto, w tym 50 zl netto na uslugi premium.

Stawki za polaczenia podane sa w kwotach brutto ;)
Stawki za poalczenia sa podane tez netto. Skoro wszystko jest w netto to jaki byl by sens mieszac tu brutto ?
Do innych sieci kosztuje cos w stylu 57gr czy jakos tak. Nigdy nie przywiazywalem do tego wiekszej wagi... Dodatkowy rozmowy na nr pracowanicze sa nietaryfikowane.
Skoro juz mowisz o premium to i tak jest ograniczenie ze nie dziala to dla roznych fundacji i konkursow. Mozna sobie powydawac na EraGG albo jakies dzwonki, tapetki, omnix itd.

#269065  autor: kamil1221
 31 maja 2008, 20:08
Tak musi być minimum średnie. Zawsze możesz podać w CV że masz jakieś doświadczenie z telekomunikacją o ile można to jakoś potwierdzić - będzie to liczone na plus.

#269067  autor: kowcio
 31 maja 2008, 20:11
To jak widać, Play szuka intensywnie pracowników. Orange ma dużo wyższe wymagania (zdana matura, dobra znajomość języka angielskiego itd).

#269068  autor: vinc
 31 maja 2008, 20:12
kowcio może tak być w ogłoszeniu, ale wiadomo większe szanse ma osoba z doświadczeniem niż bez :-)
roni_ pisze:Mam może głupie pytanie, ale... czy gdybym złożył podanie o pracę w salonie Orange i jako telefon kontaktowy podał ten z Plusa to czy byłoby to źle widziane?
bez przesady :wink: to byłoby śmieszne :-D na pewno ważniejsze są Twoje kwalifikacje niż operator z którego korzystasz

Obrazek

#269090  autor: dechomenon
 31 maja 2008, 22:34
mnie by tylko taka posadka urządzał jak miałbym iśc do kogoś pracować, teraz jestem na swoim i mi to odpowiada:)polkomtel

#269096  autor: DejwiD
 31 maja 2008, 23:16
eraprac pisze:Telefon sluzbowy - na ta chwile to dostalbys SE k550i z mozliwoscia wykupienia go na wlasnosc po 12 mies za 50pln. Do wygadania mialbys 350pln miesiecznie limitu, taryfikowane po ok 60gr za min do innych, 24gr do ery i 20gr sms - czyli dosc duzo rozmow. Dodatkowo masz darmowy pakiet bluconnect 500MB miesiecznie odpalony na karcie. O znizkach na abo nie slyszalem. Zreszta po co to komu jak masz tel sluzb Karnety na basen/silownie to ok 500pln na pol roku. W kwestii prowizji to nie mam pojecia.
no to orange daje lepsze warunki...

#269099  autor: eraprac
 31 maja 2008, 23:45
DejwiD pisze:no to orange daje lepsze warunki...
jakie?

#269101  autor: DejwiD
 31 maja 2008, 23:57
orange free, net free, smsy free.. dostepne uslugi free.. wszystko za free :D
Ostatnio zmieniony 06 cze 2008, 01:16 przez DejwiD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Strona 18 z 40
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 40
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18