No własnie. W telefonicznym BOK-u heyah powiedziano mi aby zglosić to na Policję,a le co Policja może...? Pewnie będzie właśnie tak, że mnei wyśmieją. Dla mnie jest chore aby w dobie kiedy istenieje GPRS MMS telekonferencje i wiele innych rzeczy nie byo takiej pcji jak na głupim gg czyli ignor. Np. w selkfcare blokada niechcianych połączeń i połączeń np. z zastrzeżonych. Poczta jest cały czas aktywna i na noc wyłączana komórka. Nic to nie daje:( Jestem już tak wk..... że jakbym dorwał tą osobę to chyba by ze szpitala za szybko nie wyszła

Jakby chociaż była możliwość zmainy numeru i przeniesienia na nią pieniędzy z konta, ale to jest u nas też niemożliwe. Już naprawdę nie wiem co zrobić, bo to jest numer możnaby powiedzieć że służbowy, i tak...jak rozmawiam z ludźmi to głupio jak telefon co chwilę drynda a z kolei jak go wycisze to szefa to
wkurza i mogę stracić potencjalnych klientów. Czy naprawdę Policja jest już taka durna i nie potrafi nic zrobić?! Mało tego dziwi mnie, że w heyah nic nie potrafią zrobić, zostawiam u nich po trzy stówy miesięcznie, powinni dać o takich użytkowników
by Shila: Wiem, że emocje ponoszą.. ale prośba o nie stosowanie wulgaryzmów.