• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #26723  autor: friend
 23 paź 2005, 02:20
Który mi aparat radzicie motke V547 czy Sagema myX6-2 a może SE K700i. Nie ukrywam że chodzi mi o twałość, nie zawieszanie się i odpowiednie klawisze żebym mógł pisać sms'y wygodnie (mam dosyć duże dłonie), a aparat będzie mi służył głównie do robienia głupich fotek na imprezie, hmm a mp3 nie będę za często używał bo żaden ze mnie meloman :P
P.S Jestem raczej za V547, a wy co o niej sądzicie ?
P.S aaaa i bateria wytrzymała żeby była
Ostatnio zmieniony 15 lis 2005, 20:00 przez friend, łącznie zmieniany 1 raz.

#26729  autor: Frasio
 23 paź 2005, 08:27
No to tak.
SE już jest dość stary.
Miałem w rękach motkę V500 i klawiatura super w sensie wilkości więc 1-szy punkt za motką.
Ja chyba wziąłbym sagema ze względu na pamięć ale motka też jest dobra więc wybór pozostawiam tobie ;)

Obrazek

#26735  autor: piotrz
 23 paź 2005, 09:27
ja bym wybierał między v547, a sagemem...
ten drugi ma lepsze parametry techniczne, a motka lepszą klawiaturę....
więc weź co Ci bardziej potrzebne :)

#26746  autor: friend
 23 paź 2005, 11:03
dzięki dzięki chyba wybiore motke bo po teście sagema na gsmonline wydaje mi się że jest mniej trwały i wykonany z gorszych materiałów.

#26827  autor: Raven
 23 paź 2005, 17:02
mam podobny dylemat
sagem na prawde super ma funkcje, ale jakoś pozostawia sporo doi życzenia (ale jaka cena) a K700 i nieźle wypada....... chętnie posłucham innych wypowiedzi o tych telefonach

#26901  autor: Dragon
 23 paź 2005, 20:30
No wlasnie gdyby nie test tego telefonu to polecalbym ci Sagema, ale po przeczytainu go stwierdzam ze K700i jest na pewno lepszy

#27457  autor: kamil1221
 26 paź 2005, 21:17
Wybierz sagema fakt ma takie srednie klawisze ale motorole slyna z ciezkiego menu a ten sagem ma podobne menu jak sonyericsson aparat swietny i filmiki w 3gp ale wybor nalerzy do ciebie :-D

#30536  autor: friend
 15 lis 2005, 19:59
i w końcu zakupiłem sobie .... SAMSUNGA SGH-E350e, jest to co chciałem:mały, dobre klawisze, przyjazne menu, aparat robi dobre zdjęcia :-D (jak na aparat VGA),wmire niska cena, fajnie wygląda i 40 mb na zdjęcia, gry i inne bajery i jeszcze mp3, ale nie będzie pożytku z mp3 player'a 40 mb?? to najwyzej wgram sobie 10 mb muzyki (to ok 10min, więc moja droga do szkoły) ogólnie dopiero mam go 2h więc jak zajawka przejdzie napisze o minusach.

#30598  autor: m@ksi
 15 lis 2005, 22:07
szczeże to wezto co ci sie podoba

#30606  autor: piotrz
 15 lis 2005, 22:19
on już dokonał wyboru! kupił samsunga :evil: