• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #267032  autor: Asik:)
 20 maja 2008, 13:55
prosze o pomoc. interesuje mnie nowy mix 25. place 25 zl miesiecznie i mam w tym do 1 numeru minute rozmowy za 0,19 gr. Interesuje mnie rowniez smsy,poniewaz duzo pisze. Jest pakiet za 5 zł - 500 smsow. ale czy w ciagu jednego miesiaca po wykorzystaniu tych 500 smsow moge jeszcze raz zaplacic 5 zl i miec kolejne 500 sms?czy tylko raz w miesiacu? i czy te 5 zl jest zzerane z tych 25 zl ktore zaplace czy trzeba placic 30 zl? dziekuje za odpowiedz.

#267095  autor: yagi
 20 maja 2008, 21:24
Ten pakiet 500 SMS moze byc tylko jeden raz aktywowany. Jest dodatkowo doliczny do faktury (czyli 30 zl na rachunku)...

Pozdrawiam!

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#267126  autor: nicram
 20 maja 2008, 22:55
Czyli zakup jakiegokolwiek pakietu zostaje nam doliczane do rachunku. Jednym słowem Era nie jest godna nawet sznurówki zawiązać u buta, Plusowi. Mix Plusa a ten Mix Ery to 10:1 dla Plusa. To jest oferta dla ludzi którzy wydają na telefon min około 50zł, bo tylko te pakiety zmniejszające ceny połączeń czynią tą ofertę w miarę "ciekawą". Rozumiem że w moim mixie długo nic się nie zmieni, bo taka konkurencja jak jest do tej pory, to Plus długo nic nie będzie musiał zmieniać (to że telefony są dość drogie to się zgodzę, ale za to oferta jest na czwórkę [skala 1-5, przy czym 5 to oferta bardzo dobra])

#267151  autor: yagi
 21 maja 2008, 09:19
To taki abonament z limitem na kopyto Nowej Ery. Podobnie nowe taryfy biznesowe. Wg mnie jest lepiej niz bylo w Mega Fun gdzie ludzie gubili sie w doladowaniach i szukali kuponow doladowujacych 30 zl :lol:

Jest sporo osob ktore chcialy takiej oferty - nicram, Ty widac nie jestes jej odbiorca... A Twoj post chyba tylko jest po to, zeby wyladowac frustracje. Nic nie wnosi do tematu poza pytaniem na poczatku...

Odpowiedz na pytanie: TAK.

#267160  autor: nicram
 21 maja 2008, 10:20
Yagi: Dokładnie nie jestem odbiorcą tej oferty, bo przepłacanie nie leży w mojej naturze;-). Zdaję sobie sprawę że oferta ta jest skierowana do ludzi którzy mają najwięcej znajomych w Erze, bo tylko wtedy staje się ona dość "korzystna", ale oceniając samą ofertę na tle konkurencji to nie wygląda ona ciekawie. Z miejsca mógłbym wyliczyć mnóstwo minusów tej oferty, ale po co....;-).
Kończę swoje frustracje jak to nazwałeś.... bo zdaje się że chyba nazbyt emocjonalnie podszedłem do tematu hehe.

#271104  autor: josiek82
 12 cze 2008, 19:30
Jak w Nowym Mixie aktywować wybrane numery?

“ . . . Now I lay me down to sleep,
Pray the lord my soul to keep.
If I die before I wake,
Pray the lord my soul to take . . . “

#271190  autor: aga
 13 cze 2008, 10:41
Kod: Zaznacz cały
Aktywacja: *134*7*#
Dezaktywacja: *134*8*#