• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #266887  autor: taktakowiec
 19 maja 2008, 15:39
Mam pewien problem.Nigdy nie używałem simplusa,planuje zakupić taki starter,potrzebuje sporo minut do jednego numeru z mix plusa.Jakie pakiety pokupować żeby było tanio i dużo (jak je racjonalnie sumować)?Mogą być popołudnia.

#266894  autor: mariusz9a
 19 maja 2008, 16:43
http://www.simplus.pl/v.do?idx=885620 - ale raz na miesiąc można wykupić (koszt minuty 4gr).
oraz
pakiety Maxi Minuty (również raz na miesiąc jeden pakiet), koszt przy kupnie pierwszego pakietu 18gr (przy każdym następnym koszt minuty maleje do 5gr) : http://www.simplus.pl/v.do?idx=805146
A jak juz wszystko wygadasz w ciągu miesiąca to też z powyższego linku pakiet Mini Minuty (minuta to 20gr), można go wykupywać nieograniczoną ilość razy w miesiącu.

#266902  autor: taktakowiec
 19 maja 2008, 17:47
A czy jest taka mozliwość żeby zakupić starter za 9zł,aktywować i wykupić pakiet 200 minut bez doładowywania?

#266915  autor: mariusz9a
 19 maja 2008, 18:33
taktakowiec pisze:A czy jest taka mozliwość żeby zakupić starter za 9zł,aktywować i wykupić pakiet 200 minut bez doładowywania?
Powinno się dać. Zostanie Ci jeszcze 1zł więc konto będzie aktywne. W regulaminie nie ma wzmianki na ten temat jakoby miało się nie dać. Rozwalił mnie jedynie punkt że Polkomtel zastrzega sobie prawo przerwania połączenia gdy trwa powyżej 20 min. Czy komuś kiedyś przerwało? Bo ja się z tym nie spotkałem.

#266941  autor: poko
 19 maja 2008, 20:27
taktakowiec pisze:A czy jest taka mozliwość żeby zakupić starter za 9zł,aktywować i wykupić pakiet 200 minut bez doładowywania?
wykorzystałem już tak kilka starterów i bardzo sobie chwalę tą promocję
raz miałem problem bo nie dostałem tych 6 zł na konto i nie mogłem aktywować pakietu

#266952  autor: taktakowiec
 19 maja 2008, 20:58
Własnie czytałem Twój komentarz przy którymś z newsów.Dziękuję serdecznie za pomoc,jutro biorę się za dzwonienie ;)