• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

czy podoba ci sie telefon lg ku 311

tak
11
73%
nie
4
27%
nie wiem
Brak głosów
0%

#265238  autor: Tom1
 07 maja 2008, 21:22
ehh niestety MobyExplorer nie zadzialal gdyz posiadam jedynie ok. 17 kb pamieci ;(((( i nie moge uruchomic na komorce zadnych aplikacji a z tym sortowanie mplikow to nie wiem dokladniej jak to zrobic

PS: a moze z tym 'EMS' i MMS' ktore zajmuja mi 73 kb i 39 kb da sie cos zrobic zeby nie zajmowaly tyle miejsca wtedy moze by mi sie udalo uruchomic aplikacje w multimediach i pokasowac rzeczy

#266186  autor: Szop
 15 maja 2008, 02:42
Witam! Prosze o pomoc. Zastanawiam sie nad zakupem, a że telefonu chcę używać jako odtwarzacza, ciekawi mnie, czy mp3 na słuchawkach gra głośno. I - jeśli nie - to czy problem wynika z niskiej jakości dołączonych słuchawek, a na innych znika, czy też to wina oprogramowania i zmienić nic się nie da. Z góry dziękuję.

#266280  autor: MarCjaho
 15 maja 2008, 18:44
Szop, ku311 głośnością nie grzeszy i jest to raczej wina oprogramowania. ;)

#268938  autor: Wino
 30 maja 2008, 23:39
pimpus pisze:lecz pojawił sie nowy problem ... jak ktoś coś wysyła mi coś przez bluta to nic sie nie zapisuje lecz tylko pamięć mi zeżera :/
da sie jakoś temu zaradzić ???
Najprawdopodobniej nazwa przesyłanego pliku jest zbyt długa :)
skróć ją na PC .

#269214  autor: agnlas88
 02 cze 2008, 00:47
Witam POMOCY
Mam problem z lg ku311
niedawno po wylaczeniu i wlaczeniu telefonu zniknela mi czcionka
Gdy pisze smsy lub tworze nowe foldery to widac lecz wszystko inne jest biale<nie ma zadnych napisów>
Próbowałam przywrócić utrawienia fabryczne lecz to nic nie dało
Czytalam na innych forach ze trzeba przeflashowac telefon przez kabel usb
Lecz nie moge znalesc zadnego programu żeby to robic a poza tym nie znam sie na tym prosze pomozcie:( :cry:

aga

#269329  autor: annubis17
 02 cze 2008, 21:48
znalezc program to nie problem, ale gorzej z samym softem

#282870  autor: lato
 14 sie 2008, 00:15
agnlas88 pisze:Witam POMOCY
Mam problem z lg ku311
Gdy pisze smsy lub tworze nowe foldery to widac lecz wszystko inne jest biale<nie ma zadnych napisów>
Lecz nie moge znalesc zadnego programu żeby to robic a poza tym nie znam sie na tym prosze pomozcie:( :cry:
takze podpisuje sie pod ta prosba.

#290639  autor: wlodi20
 01 paź 2008, 13:57
Witam POMOCY
Mam problem z lg ku311
Lecz nie moge znalesc zadnego programu żeby to robic a poza tym nie znam sie na tym prosze pomozcie:(
mam pytanie takie czy przed wyłaczeniem nie usuwałes jakiś plików systemowych z telefonu
a druga rzecz jaka moze być zmien cionkę na inną ta która działa i zanieś do serwisu

cześć wszystkim maniakom :)

#331003  autor: metpablo
 22 kwie 2009, 20:16
Hej, mojej znajomej KU311 sam zaczął wysyłać SMSy, które miała w folderze "wysłane". Czy ktoś z Was miał podobny problem ew. słyszał o czymś takim? Co można zrobić poza pójściem do serwisu i prośbą o wgranie nowego softu?

#331007  autor: vinc
 22 kwie 2009, 20:22
metpablo pewnie coś soft zaczął szaleć ;) może ten temat pomoże KLIK

Obrazek
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1