margit,
Odpowiedź jaką dostałem na zadane pytanie :
Pytanie :
Kod: Zaznacz całyWitam. 14 Maja 2008 roku podpisałem umowę o Play Abonament 40. Chciałbym uzyskać informację, czy ewentualnie była by możliwość zmiany abonamentu w trakcie trwania umowy na wyższą kwotę abonamentową ? Jeśli tak, to czy zmiana abonamentu daje mi prawo do skorzystania ze starych ofert np. play 50, z 20 zł bonusem, czy wchodzi tutaj w grę, zmiana już tylko na jeden z nowych abonamentów ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Serdecznie.
Odpowiedź :
Komentarz zamknięcia:
Szanowny Panie, serdecznie dziękujemy za zgłoszenie nadesłane za pomocą naszej strony internetowej, 22 maja 2008 r., dotyczące możliwości zmiany taryfy na Play Abonament albo Nowy Play Abonament. W odpowiedzi udzielam informacji, że oczywiście jest możliwość migracji zarówno oferty na nowe abonamenty jak i poprzednie. Zmiana jest możliwa przy wyborze kwoty abonamentu odpowiadającej dotychczasowemu abonamentowi, bądź wyższemu. Jest to w pełni bezpłatna operacja która wchodzi w życie od pierwszego dnia kolejnego cyklu rozliczeniowego. W Pańskim przypadku jest możliwość wyboru następujących planów taryfowych: Nowy Play Abonament 30, 50, 65, 90, 120 lub Play Abonament 50, 70, 100, 150 W celu dokonania zmiany prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta Play *500/790500500.
Jak najbardziej, możesz zmenić ofertę z play 40