• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #264458  autor: ciapus
 02 maja 2008, 13:31
AWARIA mobilking leży i kwiczy...

miejsce: byłe kaliskie - wysoczyzna kaliska godz. od ok. 11.30 do teraz....

opis: "Awaria systemu sieci" zwrot przy próbie użycia jakiegokolwiek krótkiego kodu lub Sport+Relax Menu, BRAK możliwości wykonania jakiegokolwiek połączenia - telefon zwraca połączenie zakończone - bez jakiegokolwiek komunikatu o zajętości sieci itd... połączenia przychodzące działają poprawnie

WNIOSEK: operatorzy wirtualni to szajs... jak sie zatnie serwer to leży i kwiczy...

------------------------------------------------------------------------------------------

z przerwami trwało to do 16 - teraz działa ale widzę że Wrocław padł...

era ma problem z heyah - bo nie działa :( - mobilking już tak
Ostatnio zmieniony 03 maja 2008, 10:10 przez ciapus, łącznie zmieniany 2 razy.

#264461  autor: cesarz
 02 maja 2008, 13:42
Inne opy też mają czsami problem.

CNN

#264465  autor: mariusz_plus
 02 maja 2008, 14:02
A może to jakiś babski spisek? Chciały powiedzieć STOP męskiej sieci:) A tak na poważnie to nie tylko ta sieć łapie zawiechy...Kiedyś w letnią noc od 22:30 do 1:30 miałem taki sam problem w Orangutanie... Nic nowego...

#264472  autor: Dirty Harry
 02 maja 2008, 16:33
ciapus wyluzuj takie rzeczy zdarzaja sie tez starym opom nie tylko mvno.Zreszta nie mam pojecia czy to wina mobilkinga czy raczej sieci z ktorej korzystaja czyli ery. pewnie niedlugo to naprawia

#264473  autor: kowcio
 02 maja 2008, 16:37
To nieźle zaczynają.. Ale nie dziwię się, sieć dla "wytrwałych facetów", sama nazwa na to wskazuje.. Podobny problem był w sylwestra w sieci Play..

#264493  autor: Dirty Harry
 02 maja 2008, 17:47
a co gdyby to byl myavon to bys napisal ze siec dla prawdziwych kobiet? bez przesady to ze jest to siec dla prawdziwych facetow nie ma nic do rzeczy.zreszta sam piszesz ze podobny problem byl z play w sylwestra takze nie jest to jednostkowy przypadek

#264529  autor: poziom
 02 maja 2008, 23:36
Żenada, cały Wrocław leży i kwiczy, od rana aż do tej pory.

Żadnego połączenia nie idzie wykonac (nawet do bok), połączenia przychodzące działają wyśmienicie.

Przed chwilą wbiłem do domu, spróbuje wybadac ocb na infolinii....

edit: infolinia zajęta ;o)
Wygląda na to, że to jakiś większy pad systemu ery, bo do tej pory nie mogę wykonac żadnego połączenia, a przejechałem przez całe miasto co chwila próbując gdzieś zadzwonic.

#264834  autor: nazad
 05 maja 2008, 10:41
panowie jak sie sprawy maja z mobilkingiem, jest juz ok, z tego co widzialem na forum to heyah tez mialo problem ale juz wszystko dziala.

#264891  autor: poziom
 05 maja 2008, 16:51
Działa, rano (3ciego) wstałem i wszystko śmiga jak ma śmigac.

#265013  autor: nazad
 06 maja 2008, 11:22
to i dobrze, teraz czekamy na kolejny atak feministek :P