• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #263981  autor: Veritas
 28 kwie 2008, 08:42
Mam pewien problem z moja karta w telefonie (2gb) Sobie wczoraj przegrywalem muzyke z komputera na karte i zauwazylem ze po zgraniu strasznie wolno mi ona dzialala ( na karcie nie bylo zajete miejsca nie wiecej jak 600 mg) foldery otwieraly sie po kilkadziesiąt sekund i wogole nie moglem odtwarzac muzyki bo nie chcialo mi sie zaladowac... Wiec wylaczylem komorke i ponownie wlaczylem ale to nic nie dalo... Wyjalem baterie i to pomoglo tyle ze moglem sobie chodzic po roznych folderach ale muzyki ( wszystkie utwory jakie mam sa na karcie) nie moglem odtworzyc. Nie moge tez robic zdjec bo karta pamieci jest w uzyciu... Co to moze byc prosze o pomoc... Czy sformatowanie baterii pomoze??

#264035  autor: kowcio
 28 kwie 2008, 16:25
Veritas pisze:Czy sformatowanie baterii pomoze??
nie wiem co ma karta pamięci do baterii ale dobra... :lol:
z tego co wiem to baterie się formuje..

sformatuj kartę pamięci, to może pomóc.
też ostatnio ktoś przyszedł do mnie z takim problemem i format pomógł.
Pozdrawiam :-)

#264042  autor: fortel
 28 kwie 2008, 16:57
Tylko kOWCIO zapomnial dodac,ze format czysci karte ze wszystkiego co na niej jest :-D

#264055  autor: kowcio
 28 kwie 2008, 18:20
fortel pisze:Tylko kOWCIO zapomnial dodac,ze format czysci karte ze wszystkiego co na niej jest :-D
chyba logiczne.. sama nazwa wskazuje na to.. ale zawsze lepiej dodać żeby nie było rozczarowania.
Dzięki fortel :-)

#264089  autor: Veritas
 28 kwie 2008, 21:29
znaczy chodzilo mi o sformatowanie kart sorka :P rzeczywiscie pomoglo mam nadzieje ze nie na dlugo :D

#264100  autor: Kempa
 28 kwie 2008, 22:12
Pewnie coś przy odłączaniu od kompa się stało. :roll:

#264115  autor: piwosz
 28 kwie 2008, 23:37
jak funkiel nówkę kartę wsadziłes do komórki to MUSISZ ją sformatować. Wtedy telefon utworzy swoje pliki systemowe i będzie wiedział co i jak. Miałem podobny przypadek, ale na sformatowanej karcie miałem ok 5 tys plików różnej maści. Galeria odpalała się niemal 5 minut za pierwszym razem... Potem już było nieco lepiej ale i tak muliło to większość wywaliłem, pierdoły same.

:occasion5: