• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

czy podoba ci sie telefon lg ku 311

tak
11
73%
nie
4
27%
nie wiem
Brak głosów
0%

#231638  autor: gducio
 06 lis 2007, 00:49
siema jestem nowy, mam tego fona juz od wakacji i dopiero dzis doszedłem do tego jak uruchomić gadu-gadu na tym fonie...troche mi zajeło ale liczy sie to ze mam wkoncu gadu jak ktos chce to moge napisac turtorial krok po kroku jak to zrobic ale nie chce mi sie pisac dla jednej osoby lub o tak o jak ktos chce ten turtorial to niech pisze tu na forum lub na gg 4611360

gg rulezzzz... ;]

[ Dodano: 2007-11-06, 08:08 ]
emkaitl pisze:tak wiem, że jest taka opcja tylko problem polega na tym, że nie mogę jej nawet sformatować. Tzn gdy wkładam kartę do telefonu i wchodzę w ustawienia, nadal nic nie można zrobić. Owszem, chciałabym wybrać pole 'formatuj ... itd." ale "formatuj" jest napisane szarą czcionką a nie czarną, co oznacza, że jest nieaktywne. I co ja mam zrobić? Karta jest na pewno dobrze włożona, a wiem, że nie była przez nikogo wcześniej formatowana.
ja miałem tak samo...to chyba dlatego ze gdy włozyłes karte do fona odrazu jej nie zformatowałes ja sobie odpusciłem naprawianie itd.i kupiłem 1GB na allegro są po mniej niz 5dyszek.

Nie jestem pewny ale chyba na te karty jest wieczysta gwarancja, zawsze mozesz spróbować oddać ją do jakiegos serwisu moze oni cos zdziałają lub idz do salonu play i z głowy.

mozesz ja jeszcze sformatowac przez czytnik np moze byc aparat cyfrówka ja wkładam micro sd do adaptera powstaje sd i karta działa jako dysk wymienny po podłączeniu aparatu przez kabel do kompa 1...z 3MB przesyła sie w 5s.

#231786  autor: neomagnet0108
 06 lis 2007, 23:22
Mi gg udało się zainstalowa w jakis tydzień, opisałem co zrobiłem w osobnym temacie, mozesz zebrac wszystko do kupy i napisac konkretnie i po kolei w tamtym topiku. Ale ogólnie to wystarczy wprowadzic te ustawienia co do internetu (są podane w tamtym topiku i tu tez), ściągnąc najnowsze gg, zapłacic przez sms, ściągnąc ustawienia internetu z Onet Lajt i zmienic apn na internet, wtedy wszystko smiga.

#231845  autor: vorilhon
 07 lis 2007, 14:48
Zna który z Was sposób na oglądanie tv na tym fonie, za free?

#232382  autor: lmp2
 09 lis 2007, 23:42
Heyah, nie wiem czy o tym wiecie ale jak chcecie robić zdjęcia na małym wyświetlaczu to trzeba przytrzymać dłużej przycisk z aparatem(przy zamkniętym telefonie i wyłączoną play listą).

A moje pytanie brzmi jakie ma praktyczne zastosowanie przycisk menu, chodzi mi wtedy kiedy się dłużej przyciśnie...

vorilhon<== znam jeden sposób ustaw sobie kamerę na telewizor i na wyświetlaczy pojawi Ci się obraz z telewizora :P

#232497  autor: MarCjaho
 10 lis 2007, 15:01
lmp2 pisze:A moje pytanie brzmi jakie ma praktyczne zastosowanie przycisk menu, chodzi mi wtedy kiedy się dłużej przyciśnie...
Wtedy masz podgląd zminimalizowanych aplikacji :wink:

lmp2 pisze:znam jeden sposób ustaw sobie kamerę na telewizor i na wyświetlaczy pojawi Ci się obraz z telewizora :P
:lol: :lol: :lol:

#234095  autor: wlodi20
 18 lis 2007, 11:34
hej witam wszystkich forumowiczów jak tam telefonik sporawuje i jak tam wrazenia po wczorajszym meczu :) :D

cześć wszystkim maniakom :)

sms

#235511  autor: pioooootr
 25 lis 2007, 19:35
czy da sie usunac same raporty??tak zeby smsy pozostaly??i jesli chodzi o dlugosc dzwieku wiadomosci czy da sie ustawic dluzszy niz 5 sec.??i cz dzwiek dzwonka musi byc rosnacy??dziekuje z gory za opdowiedzi

jak sie bawic to sie bawic:P

#235551  autor: gducio
 25 lis 2007, 22:09
nie wiem dokladni o co ci chodzi czy chesz usunac wszystkie raporty narazi z odebranych czy chcesz zeby wogole nie przychoziły?
chyba sie nie da ustawic dłuzeszego przynajmniej ja nic o tym nie wiem
dzwiek nie musi byc rosnący wejdz sobie w menu>profile>i wes niestandardowy 1 i dopasuj go sobie jak ci pasuje ;] ja mam dzwonek i wibraacje naraz ;)

#235655  autor: pioooootr
 26 lis 2007, 18:24
chodzi mi o o czy jesli mam wiadomosci i raporty w skrzynce to czy da sie zrobic tak zeby usuna same raporty a sms nie.bo da sie ale pojedynczo a mi chodzi czy jest jakas opcja zeby na raz ...:p

#235662  autor: MarCjaho
 26 lis 2007, 18:54
pioooootr pisze:a mi chodzi czy jest jakas opcja zeby na raz
Nie ma, ale możesz pozaznaczać i usunąć :P

#235667  autor: pioooootr
 26 lis 2007, 19:31
kurde,szkoda.ale dziekuje za pomoc

[ Dodano: 2007-11-26, 19:34 ]
aha a co do dzieku dzwonka to za kazdym razem gdy ustawie w profilach jest narastajacy,da sie to zmienic?

#235729  autor: rembrant
 27 lis 2007, 09:48
Nie da sie zmienic. Taka cecha charakterystyczna LG. Na poczatku mnie to troche wkurzalo, ale teraz mi odpowiada. Nic Ci nie zaczyna wyc przy glowie w nocy nagle, albo na biurku, jak siedzisz przy kompie. Najpierw rozswietla sie ekran i mozna juz odebrac, potem dopiero dzwonek. Zadych naglych atakow dzwiekiem :)

#236389  autor: TazZ
 30 lis 2007, 15:15
Jak jest z SimLockiem? Drogo, tanio?(podajcie ceny jakie placiliscie)
Kabel USB łatwo dokupic?(a moze pasuje z jakiegos aparatu?)
a i czy jakis inny telefo ma taka sama ladowarke?

#239294  autor: threen
 13 gru 2007, 22:04
Witam, mam pewien problem z telefonem. Po sciagnieciu jakiejs gry lub programu, kiedy chcem sciagnieta aplikacje zainstalowac, wyskakuje mi blad "service network lost" (mozliwe ze pomieszalem kolejnosc wyrazow). Kiedy sciagam dzwonki i obrazki nie ma takiego problemu. Glownie zalezy mi na zainstalowaniu mini opery. Bede wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam.

#243143  autor: wlodi20
 01 sty 2008, 01:08
W Nowym roku życzę wszystkim forumowiczom ,
Byście nie zapomnieli starego.
Byście pamiętali dobre chwile,
I sylwestra spędzili mile.
Szalonej zabawy do samego rana,
Mało procentowego szampana,
Byście do domu trzeźwi wrócili!
Gdzieś po drodze nie przewrócili...
To już wszystkie me życzenia
A więc życzę powodzenia!
i mniej kłop[otów waszymi telefonikami :)

[ Dodano: 2008-01-01, 01:11 ]
Obrazek

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008

[ Dodano: 2008-01-01, 01:26 ]
Jak jest z SimLockiem? Drogo, tanio?(podajcie ceny jakie placiliscie)
Kabel USB łatwo dokupic?(a moze pasuje z jakiegos aparatu?)
a i czy jakis inny telefo ma taka sama ladowarke?
CO CHODZI O SIMLOKA TO NIE WIEM ALE NAPEWNO SIE TO NAPEWNO NIE ODBEDZIE BEZ ROZBIORKI FONA ALE CO CHODZI O SIMLOKA TO DO ZDJECIA SIMA W NIM TRZEBA MIEC JEDNO SPECJALNE UZĄDZENIE I POTRZEBNE PRZEJSCIÓWKI . AC IO CHODZI O SIMA MUSISZ POLATAĆ PO MIESCIE ZEBY CI KTOŚ ZDJOŁ I ZAJMUJE TO OKOŁO DOBREJ 1H A CENA TO ZALEZY OD FIRMY :)
Witam, mam pewien problem z telefonem. Po sciagnieciu jakiejs gry lub programu, kiedy chcem sciagnieta aplikacje zainstalowac, wyskakuje mi blad "service network lost" (mozliwe ze pomieszalem kolejnosc wyrazow). Kiedy sciagam dzwonki i obrazki nie ma takiego problemu. Glownie zalezy mi na zainstalowaniu mini opery. Bede wdzieczny za pomoc.
A CO CHODZI O KOLEGI PROBLEM TO MUSISZ DOSTOSOWAĆ USTAWIENIA W "GRY I POBRANE PLIKI" POZNIEJ WEJŚĆ W USTAWIENIA I SKONFIGUROWAĆ USTAWIENIA DLA WAP:

nazwa profilu:wap

tryb połaczenia:tcp with proxy
ip:10.10.25.5
port proxy:8080
punkt dostepu :wap

i potym mozez sciągać gry :)

#246184  autor: Tomahawk
 16 sty 2008, 20:55
Telefon mam od lipca. Chodził bardzo dobrze, nie było z nim problemów, ale ostatnio coś się z***ało. Mianowicie zeżarło mi gdzieś pamięć wewnętrzną w telefonie. Wcześniej mialem zainstalowanych ok. 15-20 gier java. Usunąłem je wszystkie ale miałem 1 mb wolnego miejsca. NIe wiem co się dzieje bo w ustaiwieniach mam napisane że java zajmuje ok. 1mb. Po prostu wcięło mi gdzieś 5 mb pamięci. Próbowałem już resetować telefon i czyścić pamięć i nic. Co robić :?: :?:
 #259800  autor: Tom1
 02 kwie 2008, 21:05
Witam chcialem sie zapytac czy można skasować aplikacje typu java w LG Ku311 gdzie indziej niz Multimedia->Moje aplikacje :?: ponieważ posiadam problem z pamięcią wewnętrzną telefonu :( i nie moge właczyć Multimedia->Moje aplikacje aby cos skasowac
Prosze o pomoc z gory thx

#262227  autor: pimpus
 16 kwie 2008, 19:33
a więc ...

mam identyczny problem z pamięcią wewnętrzną :/

stan jej to 1 MB zdjęcia 1 MB dźwięki cośtam za smsy

2 MG za JAVA i 16 MB za inne !!!! które są puste :/ no i lol

Tom1 : a więc ja rozwiązałem ten problem zupełnie przypadkowo ... spróbuj zmienić sortowanie plików na inny niż jest i znowu wszystko jest ok z wchodzeniem do aplikacji ..
przynajmniej u mnie działa ... lecz pojawił sie nowy problem ... jak ktoś coś wysyła mi coś przez bluta to nic sie nie zapisuje lecz tylko pamięć mi zeżera :/
da sie jakoś temu zaradzić ???

hhh

#263422  autor: theri
 23 kwie 2008, 15:49
mam pytanie czy da sie usunac systemowe gry ? a jak da sie to jak

#264354  autor: wlodi20
 01 maja 2008, 00:44
Telefon mam od lipca. Chodził bardzo dobrze, nie było z nim problemów, ale ostatnio coś się z***ało. Mianowicie zeżarło mi gdzieś pamięć wewnętrzną w telefonie. Wcześniej mialem zainstalowanych ok. 15-20 gier java. Usunąłem je wszystkie ale miałem 1 mb wolnego miejsca. NIe wiem co się dzieje bo w ustaiwieniach mam napisane że java zajmuje ok. 1mb. Po prostu wcięło mi gdzieś 5 mb pamięci. Próbowałem już resetować telefon i czyścić pamięć i nic. Co robić
a mam pytanie czy ostatnio coś wrzuczałeś za pomoca kabla lub przez blutu od kogos jakomś piosenke czy coś które jest nie widoczne dla menedzera plików czyli tak zwany eksplolator ;) bo w tym musi byc przyczyna ukryta
Witam chcialem sie zapytac czy można skasować aplikacje typu java w LG Ku311 gdzie indziej niz Multimedia->Moje aplikacje ponieważ posiadam problem z pamięcią wewnętrzną telefonu i nie moge właczyć Multimedia->Moje aplikacje aby cos skasowac
Prosze o pomoc z gory thx
mozna za pomoca jednego programu MobyExplorer nie probowałe tym programem ale mozna za jego pomoca zaingerowac nie które pliki w telefonie ;)
Tom1 : a więc ja rozwiązałem ten problem zupełnie przypadkowo ... spróbuj zmienić sortowanie plików na inny niż jest i znowu wszystko jest ok z wchodzeniem do aplikacji ..
przynajmniej u mnie działa ... lecz pojawił sie nowy problem ... jak ktoś coś wysyła mi coś przez bluta to nic sie nie zapisuje lecz tylko pamięć mi zeżera :/
da sie jakoś temu zaradzić ???
o to powinnes sie nie martwić jak masz jakis duzy plik nap 10 mb teledysku np mp4 to jak w telefonie nie starca miejsca to automatycznie ten plik jest zapiszywany na karcie pamieci i mam pytanie czy posiadasz karte pamieci do niego jak tak to wszystko zapiszuj na karcie ;)

• Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5