Mam oryginalny kabel SE do mojego telefonu. Przez długi czas działał i mogłem nim zgrywać na telefon różnorodne pliki. Do dzisiaj. Wkładam jedną końcówkę do telefonu drugą do USB w kompie. Słyszę, że znaleziono sprzęt (takie: tu tym ). Zawsze wyskakiwało okienko, żeby zobaczyć zawartość dysku przenośnego. W Moim Komputerze też nie mam żadnego urządzenia przenośnego zauważonego. Co zrobić? :/
Ponownie zainstaluj sterowniki od kabla USB. W k750 chyba jeszcze nie było wyboru w telefonie odnośnie transmisji danych, a trybem telefonu, więc ta opcja odpada.
Ja ma taki sam problem ale w W810i... i nie wiem czy będzie takie same rozwiązanie pasowało jak w przypadku K750i ale u kumpla podłączyłem fona pod USB z K510i i działał.
ja mam tez problem z kablem USB czasem jak podłącze telefon to wszystko ok działa bez problemu, a czasami w ogóle nie chce się połączyć, ale jak odłącze i podłącze znowu to w wiekosci przypadków działa normalnie, ale częściej wcale:/ ponowne instalowanie rzeczy z płyty nic nie daje:/
przejrzałem wszystko i nigdzie nie ma ster do fona. Z 2 tyg temu wszystko chodzilo jak trzeba a teraz jak nagle musze zgrac fotki z fona jest kapa, ysz.
mam Taki problem gdy podlaczam telefon do kompótera slychac dzwiek jak by byl podloczony telefon ale nic sie nie poakazuje ...;/mam telefon SE k750i Wszystkie sterowniki zajnstalowane itp co mam robic plz o pomoc
masz problem z rozumieniem czytanego tekstu?
odinstaluj te sterowniki i wgraj na nowo, albo na nowo zainstaluje PC Suite, czy whatever, przeczytaj wątek, 5 osób miało taki sam problem.
Aha, a może wiecie jak włączam telefon ciągle jest biały ekran i mogę puścić muzykę, ale i tak jest biały ekran ( mam k750i ktoś mi mówił ze soft mógł się zepsuć ale jak go wgrać? Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2009, 20:49 przez feist, łącznie zmieniany 1 raz.