W południe złożyłam na Orange online darmowe zamówienie na zmianę mojego planu taryfowego z Orange Music na Orange Nowe GO. Myślałam że w ciągu dnia zmiana nastąpi, ponieważ wieczorem miałam doładować konto... za kwotę 100zł. Niestety zmiana nie nastąpiła, a 100zł doładowałam, dostałam także podwójne doładowanie i pakiet 1000 sms do wszystkich sieci [z taryfy Music]. W tym momencie chciałabym już pozostać przy tej taryfie, ale nie wiem czy jest możliwość anulowania zamówienia o zmianie taryfy?
i jeszcze kilka pytań, jeżeli takiej możliwości nie ma.
1. jeżeli doładowywałam 100zł w taryfie Music, to przechodząc w międzyczasie na Nowe Go jaką ofertę dostanę? taką jak za doładowanie 100zł, czy takie jak za 5 zł [zanim przeszłam na Music miała Nowe Go, i ostatnie moje doładowanie w Nowym Go wynosiło 5 zł].
2. czy jeśli zmieni się teraz na Nowe Go, i s powrotem cofnę na Music, to czy ta oferta 1000 smsów do wszystkich sieci skasuje mi się?
i jeszcze kilka pytań, jeżeli takiej możliwości nie ma.
1. jeżeli doładowywałam 100zł w taryfie Music, to przechodząc w międzyczasie na Nowe Go jaką ofertę dostanę? taką jak za doładowanie 100zł, czy takie jak za 5 zł [zanim przeszłam na Music miała Nowe Go, i ostatnie moje doładowanie w Nowym Go wynosiło 5 zł].
2. czy jeśli zmieni się teraz na Nowe Go, i s powrotem cofnę na Music, to czy ta oferta 1000 smsów do wszystkich sieci skasuje mi się?