• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #25962  autor: michusos
 18 paź 2005, 22:05
ponieważ nie mam czasu biegać i przekomarzać sie o drobne oferty , pomyślałem że przedłużę umowę z plusem, mam zepsuty aparat nie będę biegał po komisach itd.
dzwonie i proszę o przedłużenie , wysłanie telefonu , większy abo i k700i , na to pan że tego telefonu w PWA nie ma ( dla nowych jest) i żebym sobie pochodził po salonach i prosił o ofertę bo jak aparatu nie ma fizycznie to nie może mi nawet powiedzieć za ile mogę go kupić ( w ich przecież a nie kogo innego salonie sprzedaży!!!!!!!! mówie o salonie firmowym).
zaproponował mi k300, więc grzecznie mówie że może jakiś inny bo muszę mieć bluetooth, odpwiedz mam tylko k300.
brawo brawo 2601
 #25966  autor: D@rio
 18 paź 2005, 22:18
michusos pisze:ponieważ nie mam czasu biegać i przekomarzać sie o drobne oferty , pomyślałem że przedłużę umowę z plusem, mam zepsuty aparat nie będę biegał po komisach itd.
dzwonie i proszę o przedłużenie , wysłanie telefonu , większy abo i k700i , na to pan że tego telefonu w PWA nie ma ( dla nowych jest) i żebym sobie pochodził po salonach i prosił o ofertę bo jak aparatu nie ma fizycznie to nie może mi nawet powiedzieć za ile mogę go kupić ( w ich przecież a nie kogo innego salonie sprzedaży!!!!!!!! mówie o salonie firmowym).
zaproponował mi k300, więc grzecznie mówie że może jakiś inny bo muszę mieć bluetooth, odpwiedz mam tylko k300.
brawo brawo 2601
No coz ;) standardowe gadanie w Plusie ;) mozesz sie upominac o oferte indywidualna, wyslac wniosek reklamacyjny albo...przejsc do Ery z nowa aktywacja :-) ...i to jest chyba najlepsze wyjscie ;) szkoda czasu na uzeranie sie z PlusGSM.

#26012  autor: luukkaassz
 19 paź 2005, 08:13
Moj tata będzie mieć wymiane w grudniu. Oby dali jakiś dobry telefonik we wmiare przyzwoitej cenie i troche więcej darmowych minut:) A jak nie to sie przeniesie do ery.

#26026  autor: koralowiec1
 19 paź 2005, 10:45
Wiele osób na tym forum narzeka na konsultantów sieci gsm... Operatorom na pewno zależy na wysokim standardzie usług i konsultantów, tylko skąd oni mogą wiedzieć, że zatrudnili tak niedoinformowanych ludzi? Skoro ktoś z Was wie np. jaki telefon ma jakąś funkcję, która by mu leżała, a konsultant mówi zupełnie co innego... to chyba nic prostszego jak złożenie reklamacji na konsultanta :-D Przecież oni się chyba przedstawiają na początku rozmowy, więc w czym problem powiadomić o takim nierzetelnym konsultancie (za którego płacimy koło 1 zł) operatora? W dziale reklamacji możnaby też upomnieć się o zwrot swojej złotówki skoro konsultant nie rozwiązał naszego problemu :D

#26045  autor: kubako
 19 paź 2005, 14:42
Ja już olałem Plusa i jego wspaniałe oferty. Kończy mi się umowa i przechodzę do Ery... Nie interesuje mnie przedłużanie umowy z firmą, której nie zależy na kliencie, nawet jeśli jest to taki mały klient jak ja...

#26052  autor: Frasio
 19 paź 2005, 15:15
No i to jest dobry wybór ;)

Obrazek

#26195  autor: D@rio
 19 paź 2005, 20:00
luukkaassz pisze:Moj tata będzie mieć wymiane w grudniu. Oby dali jakiś dobry telefonik we wmiare przyzwoitej cenie i troche więcej darmowych minut:) A jak nie to sie przeniesie do ery.
W PlusGSM nie ma czegos takiego jak telefon + minuty w ofercie masowej (tylko oferty indywidualne). W ofercie masowej mozesz albo telfon (lub znizka na telefon) albo dodatkowe minuty. Niestety, to wada PlusGSM ze nie da sie tego laczyc :( ...

...ale coz, nie ja sie tym martwie ;) ja na szczescie juz jestem coraz blizej w Erze ;) a Era na szczescie robi przedluzanie umow na bazie bierzacych promocji :)

#26198  autor: D@rio
 19 paź 2005, 20:01
kubako pisze:Ja już olałem Plusa i jego wspaniałe oferty. Kończy mi się umowa i przechodzę do Ery... Nie interesuje mnie przedłużanie umowy z firmą, której nie zależy na kliencie, nawet jeśli jest to taki mały klient jak ja...
Ja robie indentycznie :) z Ery jestem bardzo zadowolony jak narazie ;)

#26211  autor: Przemek
 19 paź 2005, 20:24
Przecież te dwa posty dotyczą czego inaczej więc można mu pozwolić na taki wybryk zwłaszcza, że on ciągle pisze w tym dziale :wink:

#26221  autor: Frasio
 19 paź 2005, 20:57
Wiem ale jestem zbyt wyczulony na to ;)

Obrazek

#26224  autor: D@rio
 19 paź 2005, 21:06
Frasio pisze:Wiem ale jestem zbyt wyczulony na to ;)
;) ciiii......EraManiacy powinny sie trzymac razem :-D ;)

Przemek: dzieki za slowa obrony :D ;)

#26227  autor: Frasio
 19 paź 2005, 21:36
Wiem akurat przemek jest przeciwko erze
To przecież on poiedział "pi******ić erę"
Obrazek

Obrazek

#26236  autor: D@rio
 19 paź 2005, 21:56
Frasio pisze:Wiem akurat przemek jest przeciwko erze
To przecież on poiedział "pi******ić erę"
Obrazek
Heh ;) no coz...trudno sie z Toba nie zgodzic ;) ...akurat jesli chodzi o sprawe Przemka to jest ona nieuzasadniona bo wina lezy po stronie Przemka a nie Ery ;) ale on jest poprostu na nia zly ze nie doczytal regulaminu promocji ktory podpisywal...i nic takiemu nie zrobisz ;)

A tak na marginesie ;) gratuluje zmiany awatar'a ;) bardzo mi sie on podoba :D ;)

#26293  autor: michusos
 20 paź 2005, 16:08
mała spekulacja, czy możliwe jest, że skoro nie ma w salonach nigdzie sek700i i podobno nei będzie już dostaw, to czy zastąpi go w poniedziałek(powinna wejść nowa promocja) k750i w sensowniejszej cenie???

#26318  autor: kubako
 20 paź 2005, 18:12
michusos pisze:mała spekulacja, czy możliwe jest, że skoro nie ma w salonach nigdzie sek700i i podobno nei będzie już dostaw, to czy zastąpi go w poniedziałek(powinna wejść nowa promocja) k750i w sensowniejszej cenie???
No nie powiem - rozbawileś mnie :-) Wydaje mi się, że nie ma co podejrzewać Plusa o taką filantropię... Musiała by być z ich strony tzw. "dobra wola" a takowa nie występuje w tej sieci...

#26320  autor: michusos
 20 paź 2005, 18:17
to ni etylko wola Plusa, tylko se , to tak jak z nokia 6230 w pewnej chwili zabraklo i była tylko 6230i

#26321  autor: kubako
 20 paź 2005, 18:22
michusos pisze:to ni etylko wola Plusa, tylko se , to tak jak z nokia 6230 w pewnej chwili zabraklo i była tylko 6230i
No chyba, że tak sprawy wyglądają - nie słyszałem o czymś takim. :oops: W takim razie życzę ewentualnym przyszłym Plusowiczom takiej promocji - mnie już sił zabrakło i odchodzę z tej sieci :-)

#26371  autor: grzybekxl
 21 paź 2005, 08:53
a ja jestem dobrej myśli - w marcu - zmieniłem abonamennt Plus 40 na Superkartę 10 - za 12,20 zł miesięcznie i nadal jestem ze swoim Siemensem SL45i i czekam na naprawdę porządną promocję w PLUSie żeby zrobić PWA i przejsc na abonament NP45 lub NP55 - i mam nadzieję ze już w poniedziałek 24 października Plus zaskoczy mnie na PLUS!

#26390  autor: michusos
 21 paź 2005, 14:52
a ja jednak robie PWA w plusie, znalazlem fizycznie k700i + bluetooth w jednym z pkt sprzedazy i obnizyl mi plus cene telefonu ( podpisuje na zasadch obowiązującej promocji) ja nie liczę że coś znacząco się zmieni 24.X., może dopiero przed samą gwiazdką.