• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#259415  autor: pff
 31 mar 2008, 19:24
DarQ pisze:Ciekawe do kiedy ta promocja? Bo jak do odwołania, to właściwie i jutro może jej nie być... Wie ktoś może orientacyjny czas, kiedy Orange może ją wycofać?
to nie promocja, to oferta "Co za numer w mixie" i to sie dostaje jako nowy klient bez telefonu albo mozna wziąść na przedłużenie umowy :)

plasticzkom stop :D

Motorola V2288 -> Alcatel OT511 -> SE K700i + nokia 3110 :D -> Alcatel E801/SE K700/Samsung E900 ;)

#259421  autor: cesarz
 31 mar 2008, 19:58
Promocja zawsze ma określony czas , inaczej byłby to standart. Do odwołania - a gdyby nastapiła nagła inflacja, podatki wzrosły o 50% itp. To zawsze można promocję odwołać.To myślę takie zabezpieczenie operatorów. Jak jest normalnie i zdrowa rywalizacja to wchodzą nowe promocje. :lol:

CNN

#259456  autor: pff
 31 mar 2008, 22:06
cesarz pisze:Promocja zawsze ma określony czas , inaczej byłby to standart. Do odwołania - a gdyby nastapiła nagła inflacja, podatki wzrosły o 50% itp. To zawsze można promocję odwołać.To myślę takie zabezpieczenie operatorów. Jak jest normalnie i zdrowa rywalizacja to wchodzą nowe promocje. :lol:
taaa ale na dzień dzisiejszy raczej nie zapowiada się żeby zniknęła ;) wiesz do dzis abonenci oferty "Twój mix" (czyli starej) otrzymują doładowania takie jakie były x lat temu jeśli im na nich zależy :) więc spokojnie to będzie pewnie jeszcze ładny kawał czasu :)

Motorola V2288 -> Alcatel OT511 -> SE K700i + nokia 3110 :D -> Alcatel E801/SE K700/Samsung E900 ;)

#259777  autor: Ryszard Lubicz
 02 kwie 2008, 19:28
A ja mam takie pytanko:
jestem w erze od 8 lat, ale jakoś mnie ciagnie do playa, w erze dostaję miesięcznie 80 minut do wszystkich + 100 do ery, tak tak, heyah i stacjonarne. płacę za to 45,00 brutto miesięcznie, opłaca mnie sie przejsc do playa?

Grażynko wybacz...

#259783  autor: pff
 02 kwie 2008, 19:53
B@rtez pisze:skoro juz jest mowa o Orange to jak mozecie to moze doradzicie jaka tu by taryfe wziasc z tego mixa tzn. nowy twoj mix czy orange music mix ??? w sumie nie widac chyba zadnej roznicy ale moge sie mylic ale plus jest ten ze w obu tych taryfach jest ta promocja co za numer .......
spora jest różnica. Bo w Nowym Twoim mixie dostajesz 100% więcej DO WSZYTKICH sieci i masz łącznie 100minut do wszystki + 60 Orange i stacjonarne między 16 a 8 ranoi w weekendy (zobowiązanie 30 zł)

Orange music mix dostaejsz 50% więcej do Orange i na stacjonarne i łącznie masz 46 minut (wymienne na 200 sms) + 250 sms do wszystkich + 15 zł na co chcesz w Orange i na stacjonrne

moim zdaniem Nowy mix jest lepszy :)

w obu ofertach do pakietów trzeba doładować konto