Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
same regulaminy nie sa pelna odpowiedzia, dochodza jeszcze tzw. "wyjatki"a jezeli NIGDY nie korzystałem z Pakietów to czy SMS do Play jest również po 15? czy po staremu -20gr??
pewnys?? to odpowiedz mi na pytanie dotyczace nieaktualnych darmowych godzin. mianowicie, np jezeli juz skorzystalem dwukrotnie z promocji i doladowalem za 100, a pozniej za 25 i teraz znowu chce doladowac za 100 - to ile minut dostane??Mulder pisze:Oj chyba tak... Ja tak robie i wiem prawie wszystko o obowiązujących promocjach
Nie dostaniesz wcale? Poza tym napisałem prawie a to robi wielką różnicejezeli juz skorzystalem dwukrotnie z promocji i doladowalem za 100, a pozniej za 25 i teraz znowu chce doladowac za 100 - to ile minut dostane??
Zarowno dzisiaj(promocji juz nie ma) jak i podczas dzialania promocji nie dostałbys za trzecie doładowanie tych 240 minut ktore wpływają za doładowanie 100 pln. Ale obaj o tym wiemy ze w promocji był limit na doładowania na łączna kwote 200 pln/480 minutDejwiD pisze:Mulder,
pewnys?? to odpowiedz mi na pytanie dotyczace nieaktualnych darmowych godzin. mianowicie, np jezeli juz skorzystalem dwukrotnie z promocji i doladowalem za 100, a pozniej za 25 i teraz znowu chce doladowac za 100 - to ile minut dostane??
Jak nie ma? Jak jest!jablo pisze:Na niusa się to jeszcze nie nadaje bo usługi 3p3 z tymi stawkami na chwile obecną NIE MA
Jest bo aktywowałem w piątek i z niej korzystam. Aktywacja udała się mając włączony pakiet Grosz za SMS. Także nalicza za rozmowy po stawce 3gr/min. Wszystko wg nowego regulaminu.jablo pisze:Ale zbaczacie z tematu Panowie. Na niusa się to jeszcze nie nadaje bo usługi 3p3 z tymi stawkami na chwile obecną NIE MA
24. Niniejszy regulamin dostępny jest w siedzibie PTK Centertel sp. z o.o., na stronie internetowej www.orange.pl, w salonach Orange oraz w salonach partner Orange.
i rowniez nie ma tego regulaminubiotyt pisze:Wszystko wg nowego regulaminu.
Co do Loterii to moim zdaniem powinna jeszcze być informacja o niej, bo choć ostatnie główne losowanie było pod koniec lutego to dystrybucja nagród trochę czasu trwa. Ktoś mógł nie zgłosić się po nagrodę (ma chyba na to 7 dni), to losowana jest kolejna osoba, która ma kolejne 7 dni itd. W regulaminie był zapis, że jest ważny do 14 maja 2008. Taka data pewnie na wyrost w związku z różnymi procedurami np. uwzględniająca termin ew. reklamacji. Choć fakt, że Loteria nie powinna już być tak eksponowana na stronie, a miejsce banera powinno zająć coś innego ja darmowe SMSy do wszystkich sieci czy właśnie info o stawkach w Trzy po Trzy.Mulder pisze:Nie wiem kto jest odpowiedzialny za tą stronę ale chyba zagląda tam i wprowadza zmiany raz na pół roku. Zauważcie, że szczęśliwa loteria nie została jeszcze zdjęta.