• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #255894  autor: piotr2802
 12 mar 2008, 17:08
Mam nokię n73 i zauważyłem że od pewnwgo czasu lampa błyskowa nie działa. Sprawdzałem w ustawieniach i ani w automatyce i ustaiweniu ręcznym nie można nic poprawić. Co może być powodem , że lampa błyskowa nie działa. Jeżeli telefon jest na gwarancji, czy uszkodzenie lampy podlega gwarancji ???

#255898  autor: Klusek
 12 mar 2008, 17:30
piotr2802 pisze:Mam nokię n73 i zauważyłem że od pewnwgo czasu lampa błyskowa nie działa. Sprawdzałem w ustawieniach i ani w automatyce i ustaiweniu ręcznym nie można nic poprawić. Co może być powodem , że lampa błyskowa nie działa.
Przyczyn może być wiele, poprzez jakieś błędy softu (w co jednak wątpię) więc dla pewności nie zaszkodzi zrobić format telefonu i karty a także można by przeinstalować firmware. Inną przyczyną może być jakieś mechaniczne uszkodzenie w wtedy bez wizyty w serwisie się nie obejdzie.
piotr2802 pisze:Jeżeli telefon jest na gwarancji, czy uszkodzenie lampy podlega gwarancji ???
Oczywiście, więc jeśli nie pomoże format telefonu i/lub ponowne wgranie oprogramowania to śmiało możesz oddać telefon na gwarancję.

Obrazek
Obrazek