fenix189 pisze:Umnie było inne zaskoczenie.Zawsze od kilku lat,odkąd mam Orange,Idee wcześniej doładowywuje za 50zł co 3 miesiące,ani razu nie było inaczej,lecz ostatnim razem kiedy przypadł ostatni dzień ważności konta,okazało się, że mam pusto!Zawsze w ostatni dzień terminu, ZAWSZE miałem dostępne jeszcze środki na koncie a tym razem było już wyczyszczone.Teraz nie wiem co o tym myśleć dlatego bedę doładowywał dzień wcześniej.
Ja też miałem podobny przypadek, a dokładniej moja mama. Zwlekała z doładowaniem darmowego startera przez dwa tygodnie, aż w końcu ostatniego dnia wieczorem (13.12.07) chciała doładować by go aktywować ostatecznie. Nie dało się. Konsultant z BOKu powiedział, że minął termin dwóch tygodni i karta zostanie odłączona. W Orange On-line było napisane, że do 13.12.2007 jest ważność konta na odbieranie połączeń. Wyjaśnił, że termin ważności jest liczony z dokładnością do sekund czyli np. doładuję za 25 zł o godzinie 15:14, to o tej godzinie za 30 dni wyzerują mi konto.