Niech ktoś mi powie czy jak potrzebuję zadzwonić to czekam do nocy,bo mam taniej?
Ja tylko w nocy z telefonu korzystam bo tylko wtedy mam czas
To co ostatnio dzieje się z zasięgiem to masakra
Sąsiad ma w Erze i u mnie na wsi wogóle nie ma zasięgu. Ja mam Orange i mam zasięg prawie full, a BTSy Ery i Orange w tej samej miejscowości stoją.
Chciałam jeszcze powiedzieć,że zawsze rodzinkę można do nowego operatora przekonać.Ja tak zrobiłam i wszystkich znajomych namawiam na te sieć,bo uważam,ze warto
Teraz jak Play wprowadziła pakiety taniej w sieci to warto. Wcześniej raczej nie, bo to byłaby tylko sztuczna minimalizacja kosztów (w Plusie możesz ze "swoimi" za 4 gr rozmawiać, w tak-taku masz za pół darmo w ofercie numerki za grosze).
na ten rok -poczytajcie w necie- wielka trójca ma zamiar nie pozyskać nowych klientów ale skupić sie np. na podnoszeniu jakości usług, zatrzymaniu dotychczasowych klientów
Ja myślę, że teraz, gdy prawie każdy ma komórkę (a nawet kilka) pozyskiwanie nowych klientów nie ma sensu bo tych nowych raczej nie ma. A stali klienci zawsze mogą przejść do innego operatora, stąd zagrożenie.
a wszystkie pakiety w innych sieciach np. sms za grosza czy pakiety miniut- no dobrze ale aby je aktywować to itak trzeba wysłac sms za te kilka zł wiec na jedno wychodzi
Nie wiem, gdzie to wyczytałeś. Ja w Orange Music wysyłam smsa (koszt jak za sms w sieci), potem pobierają mi 6 zł z konta i mam 600 smsów do wszystkich sieci + darmowe za doładowanie, których nie trzeba nigdzie aktywować.