• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #251011  autor: kalion
 13 lut 2008, 18:36
Witam,
mam do was pytanie. Posiadam kartę doładowującą sami swoi z nominałem 40 zł i chciałbym ją sprzedać na allegro, ale widzę że data ważności była do końca 2006 roku. Co o tym sądzicie czy ta karta jest jeszcze dobra?. Kod doładowujący składa się z 14 cyfr.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 lut 2008, 18:45 przez kalion, łącznie zmieniany 1 raz.

#251020  autor: elrond
 13 lut 2008, 19:10
Nie spotkałem się z przypadkiem przeterminowanej karty, ale wiem jedno - na pewno nie powienieneś jej wystawiać na allegro. A jeśli już - to musisz napisać o jej przedawnieniu, tylko że wtedy nie wiem czy ktokolwiek ją zechce kupić...

#251028  autor: kalion
 13 lut 2008, 19:43
A co myślicie, o tym żeby zadzwonić do BOK sami swoi tylko że jest problem że nikt nie posiada u mnie tej sieci, tak to już dawno bym pewnie sprawdził tą kartę. Z tego co widzę kody są teraz 16 znakowe a nie 14 i w tym problem ;(.

#251046  autor: dechomenon
 13 lut 2008, 20:49
jak jeszcze pracowałem w punkcie i np. karta simplusa miała swój termin ważność, zbliżał się już. To wiem, że nasz agent mógł go przedłużyć o kolejny rok czy 2 lata, ale nie wiem jak to wyglądaj jeśli już jesteś posiadaczem karty...

#251073  autor: kwistas
 13 lut 2008, 23:26
lepiej zadzwonić i się spytać. Może coś tam wykombinują. :wink: