• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #250043  autor: mancyn
 08 lut 2008, 01:23
Jestem nowym uzytkownikiem forum i nie wiem, czy wpisuje temat w dobrym miejscu.

Mam takie pytanko. Czy ktos wie moze, kiedy w orange free zaczyna sie naliczanie nowego limitu, tzn. kiedy w miesiacu orange zeruje licznik limitowy?
Limit widocznie skonczyl mi sie na początku tego miesiąca i do tej pory mam predkosc rzędu 9 kB/s, pomimo odbioru sieci 3g.

Dziekuje.

#250054  autor: Kaczy
 08 lut 2008, 08:12
Zeruje w momencie wkroczenia Twojego numeru w nowy okres rozliczeniowy. A ten jest inny dla każdego numeru. Można mieć np. od 26 każdego m-ca do 25, od 1 każdego m-ca do ostatniego i tak dalej.

Najlepiej wejdź na Orange On-line i tam sprawdź. Albo na fakturze i billingu albo w ostateczności zadzwoń do konsultanta.

...::: Made for loneliness :::...

#254872  autor: eru22
 07 mar 2008, 09:57
albo idź do salonu :twisted: