• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#248107  autor: orB
 28 sty 2008, 12:35
Skoro twierdzisz że już pod każdym USB próbowałeś, to możesz spróbować usunąć je i wgrać na nowo. Albo najlepiej jeśli masz dostępdo jakiegoś innego komputera. Czasami jak Windows już jest trochę 'zasyfiony' to sterowniki po prostu nie chcą wchodzić. To na pewno da się zrobić ;) Instaluj tylko p2k drivers i np RSD. NIC INNEGO nie jest potrzebne a tylko robi śmietnik.

#248221  autor: Dareios
 28 sty 2008, 22:44
Witam ponownie coś w końcu ruszyło zainstalowałem stery jakies do motki podlaczyłem motke i wyskoczylo dodawanie sprzetu dalem lokalizacje do D:\p2kdrivers i sie zainstalowało. teraz w menadżeże urzadzeń mam: Motorola USB device i gdy otworze to mam Data logging MCU interface raz Test command interface i przy nich biale ikonki motoroli...

czyli rozumiem że wszytsko jest oki ze strami?

teraz jak wchodze w p2k commander i w telefonie mam ustawione na "modem/faks" to nie mam czegos takiego jak: a/mobile/system mam za to z żółtą gwiazdkę: /a p2k Phone system. ale jak to klikne to nic sie nie dzieje nie widac plików mojej motki a na dole na bialym tle pisze:

TCI COMMAND SET: 3G FAST
USB: IO TIME OUT!
CMD: DATA WRITE FILE!
VOLUME NAME FILE!

HELP PLEACE

#248244  autor: orB
 29 sty 2008, 02:01
Spróbuj innym menedżerem plików, bo commander to syf. Na przykład Motorola Explorer.

ps. a/mobile/system to ścieżka na dysku telefonu do tego pliku mma ;)

#248292  autor: Dareios
 29 sty 2008, 12:35
witam jakoś doszedłem i już mam ikonki dzięki za pomoc!!! tylko teraz nie mogę w ustawieniach znaleźć tą opcje do zlikwidowania kodu w sms? gdzie są te opcje zabezpieczeń?