BTS_lodz pisze:Mam takie pytanie: gdzie można uzyskać lepszą ofertę przy przedłużaniu umowy: pod 2601, 2699 czy osobiście w salonie firmowym? Czy pracownicy w salonie mają możliwość modelowania oferty i dodawania czegoś więcej niż system przewidział?
2601 to Dział Obsługi Klienta, gdzie liczy się ilość połączeń odebranych, więc możliwe, że szybciej godzą się np. na obniżenie ceny, bo po prostu nie mają czasu rozmawiać dłużej a poza tym jak nie obniżą to dzwoniąc po raz drugi pewnie połączysz się z kimś innym, więc umowa mu umknie;), ale ciężko się dodzwonić i połączenie jest płatne.
2699 to mój dział czyli Dział Obsługi Programów Łojalnościowych, tu uzyskasz to samo co w DOKu czy w salonie. Co do obniżenia ceny to zależy na kogo się trafi, u mnie nie ma z tym żadnego problemu, jednak są osoby, które załatwiły klientom obniżenie ceny telefonu a oni go potem nie wzięli albo dalej marudzlili i teraz po prostu nie chce im się w to bawić.
Poza tym jeśli konsultant z 2699 nie ma Ciebie w swojej bazie to nawet jak sprzeda Ci telefon to mu się to nie policzy a na DOKu takie kontrakty liczą się do miesięczngo celu.
Pozdrawiam