• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #244325  autor: togom
 06 sty 2008, 22:13
potrzebuję podstaw jak połączyć się z internetem za pomocą komórki.
Wiem ,ze za pomocą blututa ale też ponoć przez kabel. mam blututa (i GPRS)w komórce lecz nie w kompie-co zrobić?
proszę o instrukcję krok pom kroku.

SIMPLUS

togom

#244335  autor: hainasz
 06 sty 2008, 23:03
Bluetooth jest wygodny, jeśli nie masz możesz kupić - teraz to za grosze (nawet ok 30zł). Tylko najlepiej kup z oprogramowaniem. Powinieneś ściągnąć ustawienia GPRS Internet ze strony swojego operatora (nawet jeśli już je masz jak ponownie ściągniesz nic nie zepsujesz). Oprogramowanie za pewne będzie miało funkcję połączenia z Internetem. Jeśli nie będziesz umiał sobie poradzić z jakiego Opa chcesz się łaczyć i jaki masz telefon.

Pozdrawiam

hainasz

#244353  autor: togom
 07 sty 2008, 00:41
hainasz pisze:Bluetooth jest wygodny, jeśli nie masz możesz kupić - teraz to za grosze (nawet ok 30zł). Tylko najlepiej kup z oprogramowaniem. Powinieneś ściągnąć ustawienia GPRS Internet ze strony swojego operatora (nawet jeśli już je masz jak ponownie ściągniesz nic nie zepsujesz). Oprogramowanie za pewne będzie miało funkcję połączenia z Internetem. Jeśli nie będziesz umiał sobie poradzić z jakiego Opa chcesz się łaczyć i jaki masz telefon.

Pozdrawiam
mam motkę V 195,ale nigdzie nie mogę uświadczyć ustawień GPRS,bo to rzadki model
Ostatnio zmieniony 07 sty 2008, 08:46 przez togom, łącznie zmieniany 1 raz.

togom

#244368  autor: user_delete3
 07 sty 2008, 08:43
togom pisze:mam motkę V 195,ale nigdzie nie mogę uświadczyć ustawień GPRS,bo to rzadki model
Spróbuj ustawienia od motoroli v191 tu masz linka do tych ustawień : link

[ Komentarz dodany przez: Kaczy: 2008-01-07, 08:47 ]
Poprawiłem linki
Ostatnio zmieniony 07 sty 2008, 08:46 przez user_delete3, łącznie zmieniany 1 raz.