Witam wszystkich serdecznie.
Mam mozliwość kupienia telefonu, ale z anglojęzycznym menu. Czy jest możliwość przeprogramowania tego telefonu?
Użyłem opcji "szukaj" ale nie mogę nic znaleźć więc proszę nie denerwujcie się na mnie, a poza tym to nie mam najmniejszego doświadczenia w przeprogramowywaniu telefonów
Dziekuje Wam bardzo. To bedzie moj pierwszy raz Pochwale sie jak zrobie
[ Dodano: 2007-12-30, 20:24 ]
No i nie wiem, czy ten telefon kupie, bo kolega mi go sprawdził (wziął do domu i dokladnie go obadał) i dzis mnie poinformował, ze to jest bubel/podróba i podesłał mi link jak ten telefon faktycznie wyglada, ze w tej chwili ma tylko obudowe nokii
podam Wam ten link co od niego dostałem http://www.chinatronic.com/catalog/USD/ ... 1945.shtml
Nie wiem co o tym wszystkim myslec...
przecież to są 2 różne i totalnie odmienne urządzenia..co Ty nam przesłałeś ? widziałeś tą nokię e65? no jak mozna mieć problem i jej nie odróżnic... wejdź w zakładkę telefony i tam znajdziesz w nokii model który Ciebie interesuje
A porównywałeś Nokii parametry i tego "czegos"? Przeczytaj mojego poprzedniego posta raz jeszcze ze zrozumieniem. Kolega mi sprawdzał tą nokie i stwierdzil, ze to podroba jest, ze ma tylko obudowe nokii i podal mi link (ktory Wam tez pokazuje), ze te wszytskie bebechy co sa w noki i wlasnie jest ten telefon z linku.