TimeSlot pisze:darnok pisze:Miedzy 2-4 to sie nie robi prac na lokalizacjach bo jest ciemno i zimno
w tym zdaniu nie ma mowy o pracach planowych. Chyba że ja czytać nie potrafię

Czytac moze i potrafisz, ale cytujesz wybiorczo - a potem twierdzisz ze cos innego napisalem. Ja ci zacytuje cale zdanie ktore napisalem.
Sprawdz powyzej jak nie wierzysz.
darnok pisze:Miedzy 2-4 to sie nie robi prac na lokalizacjach bo jest ciemno i zimno - jesli juz to ktos jedzie usunac awarie.
darnok pisze:Nawet z jednym TRXem to niektorzy przekladaja na rano bo to niewielka awaria. I uwierz mi - znam to z autopsji.
nie wydaje ci się że możemy robić to samo ale dla innych operatorów. Autopsja w PTC, PTK, czy tam jeszcze innym - może skutkować innymi spostrzeżeniami.
Dobra - ale nie róbmy już offtopa bo miało być o zasięgu Ery ... [/quote]
Nie wydaje mi sie

Ja wiem co ty robisz dla kogo i gdzie (no moze powiedzmy domslam sie bo nie znam cie personalnie - na podstawie wypowiedzi). A ja robie zupelnie co innego - choc blisko powiazanego.
TimeSlot pisze:[ Dodano: 2007-12-15, 15:02 ]
darnok, ty też mnie kiepsko cytujesz bo pisałem 365/24 odnoście awarii. Otwarte drzwi to nie awaria.
Tekst o drzwiach nie pochodzil z twojej wypowiedzi - to sam dodalem. Oczywiscie ze moze byc awaria np. czujnika drzwi. Generalnie otwarte drzwi generuja alarm - to jest incydent, ktorym zajmie sie dzial utrzymania sieci - czyli ty.