szczerze powiem że te emoty to mnie do szczęścia potrzebne nie są za cholerę,ale mam kogos kto mi o to marudzi

podobnie rzecz ma się z licznikiem sms, rejestr jest dla mnie wystarczający w zupełności.
mnie irytuje jedynie kalendarzyk, mało typów zadań ale na szczęście można spotkania używać bez miejsca jako przypomnienia...
advanced sms manager chyba tylko blokuje smsy które mają pewną treść lub według innych kryteriów, np po numerze nadawcy, co do zliczania właśnie pewny nie jestem, ot ubzdurało sie babie że musi wiedzieć ile w miesiącu posłała wiadomości a zliczanie manualne tych z rejestru nie wchodzi w grę bo.... "w starej nokii to było"
wiem że sporo tematów odnośnie symbiana poruszanych , toż to dział forum temu poświęcony ale na myśli miałem właściwie zebranie tego w jednym miejscu w skondensowanej przejrzystej i logicznie ułożonej formie. może ktoś się kiedyś tego podejmie, już na przyszłość chylę czoła przed takim osobnikiem

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/