siema jestem nowy, mam tego fona juz od wakacji i dopiero dzis doszedłem do tego jak uruchomić gadu-gadu na tym fonie...troche mi zajeło ale liczy sie to ze mam wkoncu gadu jak ktos chce to moge napisac turtorial krok po kroku jak to zrobic ale nie chce mi sie pisac dla jednej osoby lub o tak o jak ktos chce ten turtorial to niech pisze tu na forum lub na gg 4611360
gg rulezzzz... ;]
[ Dodano: 2007-11-06, 08:08 ]
Nie jestem pewny ale chyba na te karty jest wieczysta gwarancja, zawsze mozesz spróbować oddać ją do jakiegos serwisu moze oni cos zdziałają lub idz do salonu play i z głowy.
mozesz ja jeszcze sformatowac przez czytnik np moze byc aparat cyfrówka ja wkładam micro sd do adaptera powstaje sd i karta działa jako dysk wymienny po podłączeniu aparatu przez kabel do kompa 1...z 3MB przesyła sie w 5s.
gg rulezzzz... ;]
[ Dodano: 2007-11-06, 08:08 ]
ja miałem tak samo...to chyba dlatego ze gdy włozyłes karte do fona odrazu jej nie zformatowałes ja sobie odpusciłem naprawianie itd.i kupiłem 1GB na allegro są po mniej niz 5dyszek.emkaitl pisze:tak wiem, że jest taka opcja tylko problem polega na tym, że nie mogę jej nawet sformatować. Tzn gdy wkładam kartę do telefonu i wchodzę w ustawienia, nadal nic nie można zrobić. Owszem, chciałabym wybrać pole 'formatuj ... itd." ale "formatuj" jest napisane szarą czcionką a nie czarną, co oznacza, że jest nieaktywne. I co ja mam zrobić? Karta jest na pewno dobrze włożona, a wiem, że nie była przez nikogo wcześniej formatowana.
Nie jestem pewny ale chyba na te karty jest wieczysta gwarancja, zawsze mozesz spróbować oddać ją do jakiegos serwisu moze oni cos zdziałają lub idz do salonu play i z głowy.
mozesz ja jeszcze sformatowac przez czytnik np moze byc aparat cyfrówka ja wkładam micro sd do adaptera powstaje sd i karta działa jako dysk wymienny po podłączeniu aparatu przez kabel do kompa 1...z 3MB przesyła sie w 5s.