• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #235480  autor: bumblebee
 25 lis 2007, 17:18
A więc mam Motorole V980 i co jakiś czas przychodzi mi raport o tym, że rozmowa trwała 19 sekund i zostało mi odebrane 40 gr z konta. Problem w tym, że nie dzwoniłem nigdzie i nawet go nie dotykałem. Kiedyś miałem jeszcze gorzej, bo zabierało mi ok. 2.40 zł za 2 sekundy rozmowy (której nigdy nie było) . Pomóżcie :cry: :cry: Jestem zielony i zagadnienia typu "soft" nic mi sie mówią :D

#235485  autor: elrond
 25 lis 2007, 17:26
Możesz pójść do serwisu i spróbować zmienić soft. Tam będą wiedzieć co i jak (telefon na gwarancji?)

W wychodzących nie masz jakiś rozmów, kórych nie wykonywałeś?

Jak masz możliwość, to weź jakiś rachunek szczegółowy (nie wiem jak to wygląda przy telefonach na karte) i zobacz dokładnie gdzie było dzownione..

Możesz też skontaktopwać się z Biurem Obsługi - może są jakieś problemy techniczne.

#235490  autor: user_delete10
 25 lis 2007, 17:44
Umnie na początku kiedy go dostałem też sie cos podobnego działo, soft z Vodafone był, bo fon z Anglii,zdarzało się wcisnąc przycisk live!~i już nie było 2.40, ale potem też mi wzięło mimo, że nie wcisnołem ponownie.

#236565  autor: bumblebee
 30 lis 2007, 23:14
fenix, przestało ci zabierac potem? bo napisales '' u mnie na poczatku tez tak było''a jesli przestało to jak to zrobiłeś?

#236819  autor: user_delete10
 02 gru 2007, 11:14
Poprostu przestało, V980 był moim nowym telefonem, zupełnie innym od poprzedniego, nie byłem przystosowany i co chwilę zdarzało mi się wcisnąc prawy klawisz funkcyjny, czym uruchamałem Vodafone live!, nie zdąrzyło nawet połączyć i już było po kasie,tak mi zjadło wiele pieniędzy;/ czasem właśnie nie wiadomo czemu podwójnie mi zrzerało za jedno wciśnięcie niechcący.Potem jak się oswoiłem z aparatem nie wciskałem tego przycisku i skończyło się zrzeranie. Opisuje tak ale niewiem czy kolega ma to samo, czy masz soft Vodafone??Jak się próbuje połączyć z brytyjskim Vodafone bo ja stamtąd miałem tego fona to nie dziwić się ,że tyle kasy poszło.