wtedy zazwyczaj masz cennikową ofertę na telefon...bez zniżek...
fcuk...Zobaczę co mi zaproponują, bo k550 na pewno nie wezmę,już miałem 2 se i mam ich dosyć na jakiś czas.Jak nie będą mieli nic ciekawego to pozostanie mi przejście do play, gdzie za 99zł dostane coś interesującego.
Aaa, napisałem maila do nich z I-boa, że nie odpowiada mi ta oferta, bo abonament jest dla mnie za wysoki, teraz tylko czekam na ich odpowiedź
/EDIT:
Otrzymałem odpowiedź na mojego maila oto co mi proponują:
Era Nowy Komfort z 2 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 80 minut lub 320 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 33,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 2000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 3 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 120 minut lub 480 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 49,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 3000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 4 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 160 minut lub 640 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 66,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 4000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 5 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 200 minut lub 800 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 82,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 4000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
Niestety jeśli chodzi o telefony to dali tylko link do cennika :/
Dzięki ofercie będzie Pani(bo telefon jest obecnie na moją mamę) mogła zakupić nowy telefon w promocyjnej cenie uzależnionej od wybranej taryfy. Wykaz wszystkich aparatów wraz z cenami przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf
Pisać jeszcze raz? Jeśli tak to co? Że chce taniej telefon, bo w play nowi abonenci dostają takie warunki i mają tańsze telefony?