• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #23498  autor: pol_bezel
 08 paź 2005, 20:16
ludzie jak myslicie co dokupic do swojego siemensa cx65 flasha czy odtwazacz MP3 piszcie boi nie wiem co mam sobie fundnac a moze te 2 naraz :-D :wink: :(

#23515  autor: Przemek
 08 paź 2005, 20:46
Jak masz możliwość 2 na raz to bierz...a jeżeli tylko jedno to się zastanów czy zależy Ci na dobrych zdjęciach czy na muzie. Ja osobiście wziąłbym flesha (o tym nie pomyślałem wcześniej :shock: :wink: )

#23536  autor: pol_bezel
 08 paź 2005, 21:11
dzieki ci zastanowie sie dokladnie bo juz sam nie wiem hehehe
bo moge odtwazacz normalny mp3 kupic heheh a flesza bedzie chyba lepszy ;)

#23538  autor: Frasio
 08 paź 2005, 21:12
Zależy co lubisz. Jesłi potrzebny ci aparat to bierz flesz, a jeśli wolisz posłuchać muzy to weź mp3

P.S.: Najlepiej weź obydwa. ;)

Obrazek

#23541  autor: Przemek
 08 paź 2005, 21:16
pol_bezel pisze:dzieki ci zastanowie sie dokladnie bo juz sam nie wiem hehehe
bo moge odtwazacz normalny mp3 kupic heheh a flesza bedzie chyba lepszy ;)
W sumie to mam ten sam problem :wink: ale zainwestowałem w mp3 (kupiłem sobie akumulatorki, nowe fajne słuchawki) i szkoda klasy na ten odtwarzacz. Teraz właśnie wyczytałem o tym fleshu, który zupełnie mi z głowy wyleciał. Wie ktoś może gdzie go można kupić i mniej więcej ile wynosi jego cena. Wolałbym żeby nie było to allegro i inne aukcje, sklepy internetowe :wink:

#23545  autor: pol_bezel
 08 paź 2005, 21:21
wiesz wlasnie jak bym kupowal flesza to na stronie siemensa oryginalnej a jak nie to w salonach idei czy czegos takiego popytaj sie :wink:

#23549  autor: Przemek
 08 paź 2005, 21:25
Obawiam się, że nawet gdybyś chciał to w salonie Idei nie kupisz, bo już takowych nie ma :wink: jak już to w Germanosie lub czymś podobnym. Ja chyba sobie kupię tego flesha i to w punkcie sprzedaży Siemensów w Szczecinie tam mają dobre ceny :wink:

#23613  autor: pol_bezel
 09 paź 2005, 11:06
no to wypas bedzie trzeba poprobowac w tych punktach kurde szkoda ale mam jeszcze jeden sklep dzieki tobie sobie przypomnialem w innym miescie ale moze moze bedzie tam bo to jebitny sklep heheh toam sprobuje :lol:

#23796  autor: mol
 09 paź 2005, 14:34
A daje coś ten flesh?? Może ktoś z Was wie, a jak ktoś ma fotki robione z fleshem to może by wrzucił na forum?? :-) :-)

#24155  autor: Przemek
 10 paź 2005, 18:29
Wiecie co, tak po przeanalizowaniu wszystkich postów bezela to jakoś nie mam przekonania żeby nosił się z zamiarem kupna tego. Jak ma możliwość kupna obu to by tak zrobił i się nie pytał, a tak to sobie posta kolejnego wbił :wink:

#24260  autor: pol_bezel
 11 paź 2005, 12:37
nie pieprz glupot pytam sie czy to dobre bedzie dla mojego fona bo moze jak to bedzie razlo duzo bateri to nic nie kupie osiolku jeleniowaty :twisted: :x

#24323  autor: zgreev
 11 paź 2005, 15:43
moim zdaniem nic nie warto... no chyba ze zeby "przyszpanowac"

no ja bym ewentualnie myslal nad stacja dokujaca i dodatkowa bateria... nic innego nie ma sensu imo...

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#24412  autor: Dragon
 11 paź 2005, 22:03
ten flesz to zly pomysl, nic nie daje, a dodatkowy sprzet w kieszeni

#25622  autor: Przemek
 17 paź 2005, 21:01
Ten flesh jest mały, a jak ktoś lubi robić zdjęcie to wydaje mi się, że to dobry produkt:

* Automatyczne naświetlanie za pomocą czujnika
* Redukcja czerwonych oczu
* Po prostu zakłada się ją na telefon komórkowy
* Ultra lekka i mała
* Automatyczne ładowanie lampy po zrobieniu zdjęcia
* Regulowana nasada lampy błyskowej umożliwiająca użycie jej z innymi telefonami komórkowymi
* Zasilanie poprzez telefon komórkowy
* Niski pobór energii
* Automatyczne ładowanie przez telefon komórkowy
* Obsługa poprzez funkcje telefonu komórkowego