• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#23328  autor: Frasio
 07 paź 2005, 21:46
Przemek wiem że mówiłeś że go tu nie ma ale to przypadkiem nie ten? http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=659#

Obrazek

#23331  autor: Przemek
 07 paź 2005, 21:51
Jeszcze raz to powiem. Człowieku czy ty umiesz czytać??????????!!!!!!!!!!!!Jak pisze, że go tam nie ma to znaczy, że go tam nie ma. Rozumiem, że chcesz mieć jak największą ilość postów, ale zamiast pisać tysiące dowcipów w HydeParku napisz coś do tematu w innym dziale, bo jak na razie to nic nowego wprowadzającego do tematu w Twoich postach nie zauważam.
A i jeszcze jedno za pewne nie doczytałeś ten telefon miał być z klapką!

#23335  autor: Frasio
 07 paź 2005, 21:55
przemek pisze:Rozumiem, że chcesz mieć jak największą ilość postów
I vice versa.

Obrazek

#23337  autor: Przemek
 07 paź 2005, 21:57
Tylko, że ja nie piszę tylko w HydeParku gdzie zdecydowana większość to raczej Twoje posty...

#23338  autor: Frasio
 07 paź 2005, 21:58
Tak?
1. Chyba nie.
2. Kto napisał w 2 miechy 900 postów i to prawie wszystkie w hydeparku?
Ostatnio zmieniony 07 paź 2005, 22:01 przez Frasio, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

#23341  autor: Przemek
 07 paź 2005, 22:01
Boli Cię to?To masz pecha.Przejrzyj se a potem pisz, bo w HydeParku zacząłem pisać dopiero potem :-D ale i tak Twoich inteligentnych postów z góry to się nie da przebić ;-)

#23342  autor: Frasio
 07 paź 2005, 22:02
Skończmy tę bezsensowną wymianę zdań.
Nie chcę się kłócić.

Obrazek

#23345  autor: Przemek
 07 paź 2005, 22:06
Ja też się nie chcę kłócić, bo nie do tego służy to forum, ale wkurzają mnie takie idiotyczne posty jak te o Motoroli...a poza tym to w 3 miesiące a nie w 2 :-D

#23346  autor: Frasio
 07 paź 2005, 22:07
No niestety to ja lepiej liczę bo od 13-tego sierpnia minęły niecałe 2 miechy.

Obrazek

#23347  autor: Przemek
 07 paź 2005, 22:10
No tak jestem na dwóch forach porypało mi się. :evil:

#23561  autor: Dragon
 08 paź 2005, 21:55
dobra dziewczynki, jak chcecie sie klocic to na PW