• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#232269  autor: Dragon
 09 lis 2007, 18:09
Mysle ze bateria to nie jest znowu taki problem. Nie zapominajcie że kiedyś telefony miały czarno białe wyświetlacze z dwoma liniami tekstu, baterie po kilka tysięcy mAh a i tak trzymały 2-3 dni. Ja się bardziej zastanawiam czy jest sens wprowadzania tak dużej rozdzielczości bez zwiekszenia wymiarów fizycznyhc wyświetlacza. Już prędzej pojawi sie seria telefonów z dużymi ekranami do internetu/filmów a reszta bedzie miała mniejszą rozdzielczość i mniejsze wymiary do bardziej standardowych zastosowań

#232763  autor: Knight_Rider
 11 lis 2007, 20:52
Xy pisze:Ta, najlepiej 1280 x 960 i noscie se telefon na plecach Moje 176 x 220 w zupelnosci wystarcza i nie poterzebuje wiekszego wyswietlacza
Piszesz tak jakby rodzielczosc byla wielkoscia ekranu i tak wiekszosc rozumuje.
640 na 480 na takim malym ekranie ciekawe jak to wyglada

[ Dodano: 2007-11-11, 20:55 ]
Forest pisze:
yagi pisze:Jak dla mnie 240x320 to minimum. Ciekaw jestem 480x640 na ekranie 2" - taka rozdzialaka moze byc ciekawa :)
Ale czy to dla oka będzie widoczne w ogóle? :]
Mozliwe ze nie dzieki temu obraz bylby "czysty" no ale obrazy musialby byc przystosowane bo jakby tak wziasc np jakas tape z telefonu 128x128 nie dosc ze obraz bylby bardzo maly to by nie bylo widac co tam jest xD