K660i stylistycznie bardzo udany. Do tego rewelacyjne połączenie bieli i zieleni

Szkoda, że będzie to 1/100 sprzedaży najpewniej

W porządku, ale tak jak motylowek- mi się nie przyda internet w telefonie.
W890i w sumie szybciutko zastępuje W880i. Nie wime jak długo starszy 'brat' będzie jeszcze produkwany, ale chyba nie spełnił on pokładanych w nim nadziei. Plus za brązowy kolor.
W380i to zdecydownaie ciekawa propozycja i w końcu- następca starego już jak dla mnie i kompletnie kaszaniastego W300i. Gniecie go stylem, którego W300i po prostu nie miał za grosz, ładne kolorki, kilka bajerków, 1.3mpx czyli bez rewelacji. Myślę, że będzie dośc popularny jeśli operatorzy nie ustalą ceny z kosmosu. Przypomina mi BenQ-Siemensy. Ale nic dziwnego, trzeba się uczyć od najlepszych. Zdecydowanie za mały (fizycznie) ekran.
Z750i... No i tu mnie nic nie zachwyca. Już to widzieliśmy przynjamniej 2 razy. W udanym Z610i oraz low-endowym Z310i. Stworzony do internetu, więc raczej mnie ta propozycja nie obchodzi. Ładny, ale to już było.
BONUS
sonyericsson.pl pisze:Jest to między innymi karta pamięci Memory Stick Micro™ (M2™) o pojemności 2 MB mieszcząca maksymalnie 1800* utworów.
Ahh ta technika