• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #230841  autor: TemATYK
 01 lis 2007, 18:11
dziś sprowadziłem sobie nowa zabawkę a mianowicie se w200i lecz niestety ma sim locka:/

jakim programem ściągnę z niego sim locka ?

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +
bez wcześniejszej zgody moda czy admina zawracaj mu głowe !
PISZ LUB SZUKAJ NA FORUM I KOMUNIKATORACH ADMINÓW

#230853  autor: dechomenon
 01 lis 2007, 18:36
jest taka sprawa,że sam raczej nie ściagniesz i założe się ze w każdym komisie też Tobie sie ściagną w naszym serwisie za 150zł sciągają z wgraniem polskiego softu! niestety!

#230868  autor: TemATYK
 01 lis 2007, 19:09
no to lipa :/

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +
bez wcześniejszej zgody moda czy admina zawracaj mu głowe !
PISZ LUB SZUKAJ NA FORUM I KOMUNIKATORACH ADMINÓW

#235028  autor: asica3818
 22 lis 2007, 22:57
Ja tydzień temu do tego soniaka ściągnęłam simlocka robili mi to półtora miesiąca ale zrobili problem mam z konfiguracją mmsów bo coś niechce ten telefon wysyłać ani odbierać zdjęć.

ASIA

#235040  autor: dechomenon
 23 lis 2007, 04:34
ja oddałem do serwisu, to był telefon znajomego...okazało się, że ktoś nieudolnie złamał sima, i był problem mogli go robić ale pod rygorem, że w trakcie naprawy mógł siąść całkowicie, więc nie podjąłem się tej próby....a jeśli masz simplusa to wpisz w telefon *101*11*02# no i wiadomo ustawienia ze strony plusa albo SE pod mmsy. A ile dałaś za złamanie sima ?>