• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #18145  autor: malsssh
 19 wrz 2005, 14:33
Witam! zastanawiam się nad kupnem tego telefoniku :) może ktoś go ma? jak się sprawuje? poproszę o komentarze :] z góry thx pozdro :D

#18153  autor: Irek
 19 wrz 2005, 15:02
Nie mam go, ale jest warty polecenia. Kup go, żadko który telefon w tej cenie ma 262K i do tego karty pamięci!

"And one more thing..."

#18157  autor: malsssh
 19 wrz 2005, 15:07
no wyswietlacz to ma zajeb**** a co powiesz o aparacie i ile ma pamieci tzn daja jakas do niego karte? i ile moze kosztowac jakas 512 ;]

#18179  autor: Dragon
 19 wrz 2005, 15:40
o ile sie nie myle to nie ma jeszcze kart Trans Flash 512mb, max to 256 i ksoztuja jakies 160zl

#18210  autor: Irek
 19 wrz 2005, 16:32
Do tego modelu wchodzą karty mini SD. Koszt: 512 MB Kingstona za około 170 złotych! :P

"And one more thing..."

#19227  autor: malsssh
 23 wrz 2005, 13:54
a może ten telefon może odtwarzać filmiki w formacie 3gp ??

#19241  autor: Irek
 23 wrz 2005, 15:23
Tak może odtwarzać filmy w 3gp.

"And one more thing..."

#19905  autor: malsssh
 25 wrz 2005, 20:09
na forum pojawiło sie pytanie jakie karty pamieci oblsuguje? micro sd (transflash) czy mini sd ? chciałbym żeby ktos to wyjasnil

#19911  autor: Irek
 25 wrz 2005, 20:16
Mini SD!

"And one more thing..."

#21060  autor: altopalo
 28 wrz 2005, 23:14
Mój pierwszy występ na telepolis :D Chodzi mi po głowie ten telefon, gdyby był w Erze w fajnej taryfie to bym nie czekał ni minuty... A tak mam go w moim Orange, ale jakoś nie chcę zostawać w tej sieci :?

#21945  autor: kamil1221
 02 paź 2005, 14:18
Mam tego tela i powiem ze jest swietny ma dobry wyswietlacz 262tys.kolorow aparat 1,3 megapixel slot na karty pamieci typu microSD czyli pamiec mozesz rozszerzyc do 265 Mb swietna polifonia odtwarza pliki aac,acc+,mp3,wav,mid,amr,3gp,mpeg4,iMelody,wbmp,bmp,png,gif,gif animate,jpeg.oczywiscie bluetooth podczerwien mmsy i inne bajery java przegladarka Xhtml menu ma podobne mniejwiecej do sonychericssonow czyli 12 ikonek latwa obsluga i ladny wyglad :D :!: :) wart polecenia i zakup podczerwien i bluetooth dziala z telefonami

#21953  autor: zgreev
 02 paź 2005, 14:47
ciekawi mnie jak szybko dziala menu, bo widzialem opinie ze to jest minus tego telefonu

no i moze zaprezentujesz zdjecia, hmm?

EDIT: i ile smsow miesci w skrzynce odbiorczej, bo ja lubie skladowac :)

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#22455  autor: marcinse
 04 paź 2005, 18:48
To jak jest...kamil1221 mówisz że ma złącze micro-SD a jesito mówi że mini-SD... może ktoś (najlepeij posiadający i telefon i odpowiednią kartę) powiedzieć które karty pasują?

Również pytanie do posiadaczy telefonu: Menu jest przejrzyste i działa płynnie? (nie ścina się)

#22486  autor: Przemek
 04 paź 2005, 21:23
jesito pisze:Nie mam go, ale jest warty polecenia. Kup go, żadko który telefon w tej cenie ma 262K i do tego karty pamięci!
Nie mam go, ale jest warty polecenia. Kup go, RZadko który telefon w tej cenie ma 262K i do tego karty pamięci![/b]

#22518  autor: zgreev
 04 paź 2005, 22:48
tak samo szybko jak zaczal mi sie podobac tak samo szybko przestal mi sie podobac (ah, coz za pikne zdanie :)

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#22757  autor: kamil1221
 05 paź 2005, 19:56
na pewno posiada karty microSD gdyz i w instrukcji jak i w telefonie pisze "my microSD" :)

#22937  autor: malsssh
 06 paź 2005, 14:03
marcinse pisze:To jak jest...kamil1221 mówisz że ma złącze micro-SD a jesito mówi że mini-SD... może ktoś (najlepeij posiadający i telefon i odpowiednią kartę) powiedzieć które karty pasują?

Również pytanie do posiadaczy telefonu: Menu jest przejrzyste i działa płynnie? (nie ścina się)
KARTY PAMIĘCI MICRO-SD (transflash) 512 mb max 200 zł (sklepy internetowe). Menu w miare, działa płynnie tylko jest jeden mankament ... nie da sie zmienic tapietki w menu (przynajmniej ja nie umiem). Wolno smiga jedynie przy mp3 tapetkach ale da sie przezyc :-D pozdrawiam ;]

Obrazek

#23001  autor: marcinse
 06 paź 2005, 17:21
Tak słyszałem, że się tapetki nie da w menu zmienić (a to przez naszego ukochanego pomarańczowego operatora) :D dzięki malsssh i kamil 1221 za sprecyzowanie...

Ciągnąc z pytaniami dalej... :D
1.Dużo jest opcji do wpisania w książce adresowej? (tzn. przy każdej osobie typu: telefon,tel.kom., e-mail, URl,adres...)
2. Jak z głośnością fona? (przy moim s55 to zdarzało mi się nie usłyszeć jak miałem w kieszenii od kurtki np. :D i był dużo cichszy od innych komórek
3. polifonia wymiata? :D

#23024  autor: malsssh
 06 paź 2005, 19:02
marcinse pisze:Ciągnąc z pytaniami dalej... :D
1.Dużo jest opcji do wpisania w książce adresowej? (tzn. przy każdej osobie typu: telefon,tel.kom., e-mail, URl,adres...)
W książce adresowej jest tylko nazwa i numer :) mi to w pełni wystarcza :-D
2. Jak z głośnością fona? (przy moim s55 to zdarzało mi się nie usłyszeć jak miałem w kieszenii od kurtki np. :D i był dużo cichszy od innych komórek
Głośnośc hmm... przy empetrójce w 192kbps 44kHz niesposób go nieusłyszeć :) (najlepsza techniaweczka :-D)
3. polifonia wymiata? :D
nic dodać nic ująć :-D
pozdrawiam

Obrazek