• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #226058  autor: phaeton.w12
 08 paź 2007, 23:09
witam.... pracuje w firmie transportowej i juz pisalem posty na temat taniej nawigacji w samochodzie.... jezdze w scislym centrum poznania i chialbym zastosowac kombinacje telefon( tu padlo na nokie N70 + antena na BT) teraz mam watpliwosci... bo czy programy do nawigacji pokazuja w miescie... zalozmy w poznaniu nr lokali? .... generalnie nr. domow sa mi potrzebne...

prosze o szybka odpowiedz... jesli jakis program pokazuje nr lokali to prosze o nazwe....

P.s. wiem tylko ze w przypadku PPC nie ma z tym problemu ale niegdy nie mialem nawigacji na symbianie....

ABC...

#226060  autor: Robert^^
 08 paź 2007, 23:19
Jesli będziesz miał nawigację która to pokaże to tak.. wiem że IGO2006 jest dobra.. pokazuję nr domów /lokali ..

#226067  autor: phaeton.w12
 08 paź 2007, 23:28
Robert^^ pisze:Jesli będziesz miał nawigację która to pokaże to tak.. wiem że IGO2006 jest dobra.. pokazuję nr domów /lokali ..

no jak wspomnialem n70 + jakas przystawka srif 3 na BT ...

ABC...