• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #225724  autor: hudy8
 07 paź 2007, 00:32
witam.posiadam nokie 6680.mam z nia problem a mianowicie nie moge zainstalowac w niej programów.zainstalowałem pare gier i wszystko przebiegało tak jak powinno.instalowałem przez nokia pc suite,po chwili pojawiało sie okno instalatora gdzie trzeba było postepowac według wskazówek.jednak gdy instaluje jakis program na chwile mrugnie tylko ekran na komórce i na górze na chwile pojawi sie napis instalator i nic wiecej sie nie dzieje.nie wiem czemu tak jest.prubowałem wielu programów i nic.myslałem nawet ze instaluje programy dedykowane dla innego symbiana ale sciagnołem pare programów dla tego symbiana i nic z tego dalej to samo...

#225732  autor: gm
 07 paź 2007, 07:51
Piszesz, że instalowałeś kilka programów. może masz za mało wolnej pamięci?

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#225745  autor: hudy8
 07 paź 2007, 10:54
pamieci napewno mi nie brakuje bo na karcie mam prawie 900mb wolnego a w tele prawie 5 mb.zainstalowałem tylko pare gier i to tez nie wszytkie które chciałem.jesli chodzi o programy to jest juz gorzej bo udało mi sie zainstalowac tylko jakis kalkulator reszty nie dam rady.podczas gdy prubuje zainstalować program przez nokia pc suite na komórce na chwile pojawia sie napis instalator i nic wiecej sie nie dzieje.te programy sa w komórce bo widze je przez menadzer plików.tam na danym programie wybieram instaluj i sytuacja sie powtarza.na chwile pojawia sie napis instalator i nic wiecej...nie mam juz zadnych pomysłów jak rozwiazac ten problem...

[ Dodano: 2007-10-07, 11:26 ]
juz sie z tym uporałem.miałem zle ustawione opcje w menadzeze plików.była zaznaczona opcja nie instaluj niczego.dzieki wszystkim za zainteresowanie...

#225750  autor: piotrz
 07 paź 2007, 11:27
wejdź w c/system/install i E/system install i pousuwaj z tamtego folderu wszystko co masz.