teleofon jest genialny mozna chyba z nim zrobic wszystko tylko niestety wiekszosc aplikacji jest robiona na symbiana UIQ w p800 i tlyko niektore programy dziala na obu fonach. wyswietlacz dotykowy to swietna rzecz i teraz naprawde nie wyobrazam sobie zycia. jak sie teraz bawie czyjas komorka to dotykam wyswietlacza:) niestety telfon jest ceglasty. jezeli miales nokie 5510 (ja mialem) to i tak nie wiesz co to znaczy miec a925. mozesz zawsze kupic a1000 ale jest dwa razy drozsza. na wyswietlaczu nawet niezle widac w pelnym sloncu co sobie bardzo cenie ale niestety w nocy strasznie razi po oczach:( nie wiem czemu dali 208 na 320 pixeli jakby nie mogli dac 240 na 320. ma bardzo fajny obracany aparat tak ze mozesz niepostrzezenie robic zdjecia:) mp3 graja swietnie ale niestety jest malo sluchawek na tak popularne teraz wtyki 2,5mm. mps mozna tez sluchac przez bardzo dobry glosnik. karta pamieci 512 kosztuje tylko 80 zl co tez jest duzem plusem. co do bateri ktora czesto nie wytrzymuje dnia szybko sie przyzwyczailem. zastanawiam sie troche czy by go niesprzedac bo chcialbym cos z windowsem np spv m3000 ale kasy nie mam jeszcze. pytaj sie na gg jak cos:)