• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #223848  autor: Pankiew
 27 wrz 2007, 20:24
Mam pytanko, czy mozna przesyłac przez bluetooth gry i aplikacje do kolegi?? Filmiki, obrazki i muze przesłalem bez problemu, a gier nie moge wyslac, tak samo z apliacjami;] Nie ma wogle linijki z poleceniem wysłania? Macie tak samo?

PS: Jeszcze takie jedno pytanie, mozna miec w play jakis komunikator w tel?? Niekonicznie gadu, ale zeby mozna bylo rozmawiac z ludzmi z gg:) Jak jest o tym temat moge prosic o link?

Dziekuje za uwage
 #224005  autor: TemATYK
 28 wrz 2007, 20:31
Pankiew pisze:Mam pytanko, czy można przesyłać przez bluetooth gry i aplikacje do kolegi?? Filmiki, obrazki i może przesłałem bez problemu, a gier nie moge wysłać, tak samo z aplikacjami;] Nie ma wogle linijki z poleceniem wysłania? Macie tak samo?

PS: Jeszcze takie jedno pytanie, można mieć w play jakis komunikator w tel?? Niekoniecznie gadu, ale żeby można było rozmawiać z ludźmi z gg:) Jak jest o tym temat mogę prosić o link?

Dziękuje za uwagę
Aplikacji nie da sie przesłać przez blutocza tak jak gier ale da sie wrzucić te aplikacje na kartę pamięci i ładnie odczytuje

a co do komunikatorów to nie wiem jak w play ale ja mam skeypa i inne wgrane i mi ładnie działa

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +
bez wcześniejszej zgody moda czy admina zawracaj mu głowe !
PISZ LUB SZUKAJ NA FORUM I KOMUNIKATORACH ADMINÓW

#224081  autor: MarCjaho
 29 wrz 2007, 08:58
TemATYK pisze:Aplikacji nie da sie przesłać przez blutocza tak jak gier
Da się, tylko nie wysyłaj gry, a instalkę do tej gry. :wink:

#225263  autor: TemATYK
 04 paź 2007, 08:18
ale niewiem czy to zaowarzyeś ale jak sciągniech gre na kom to odrazu ona sie instaluje... i są zabezpieczenia....

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +
bez wcześniejszej zgody moda czy admina zawracaj mu głowe !
PISZ LUB SZUKAJ NA FORUM I KOMUNIKATORACH ADMINÓW

#225408  autor: MarCjaho
 04 paź 2007, 20:38
TemATYK pisze:ale niewiem czy to zaowarzyeś ale jak sciągniech gre na kom to odrazu ona sie instaluje... i są zabezpieczenia....
To dziwny ten ku250. Ja u siebie mam ok. 50 instalek gier na karcie, a 10 zainstalowanych na telefonie. Żadnych zabezpieczeń nie ma.

#233929  autor: deamon
 17 lis 2007, 15:13
a czy jest mozliwe ze w moim samsungu e250 nie czyta wcale plikow *.jar. Jak przesylam plik np z kompa To sie zapisuje w onnych plikach i niemoge go indziej przenies tylko na karte pamieci. A nie ma jak go ani zainstalowac ani przenies do gier i aplikacji.

#233931  autor: Xy
 17 lis 2007, 15:27
deamon pisze:a czy jest mozliwe ze w moim samsungu e250 nie czyta wcale plikow *.jar. Jak przesylam plik np z kompa To sie zapisuje w onnych plikach i niemoge go indziej przenies tylko na karte pamieci. A nie ma jak go ani zainstalowac ani przenies do gier i aplikacji.

Samsung tak juz ma, ze nie da sie odpalic gry wrzuconej z kompa (przez kabel, irde, blutufa). Jedynie mozesz gre badz aplikacje Java zakupic i wessac na telefon przez WAP, wtedy pojdzie. Poza tym jest jakas mozliwosc odpalenia gry jesli wrzuciles ja z kompa, ale musisz bawic sie w jakies kombinacje klawiszy, krzyzykow, gwiazdek, numerkow... Poszukaj, bylo o tym na forum.

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#234306  autor: rembrant
 19 lis 2007, 09:34
Albo sobie lepiej LGka kup i nie bedzie problemu :P